Presenninger er den mest fleksible og rimelige tildekkingsløsningen

Presenninger er den mest fleksible og rimelige tildekkingsløsningen

Presenninger er den perfekte løsningen til mange forskjellige typer lagringsformål. Presenninger vil dekke til nesten alt du ønsker å skåne fra regn, sol og snø. Presenninger til lagring og tildekking er uvurderlige i mange forskjellige bransjer. Du ser presenninger i bygg og anlegg, jordbruk og industri – bare for å nevne noen få. Bedriftsmarkedet bruker presenninger til alle tenkelige tildekkingsformål i forbindelse med arbeidet de utfører. Private kunder bruker presenninger til tildekking av f.eks. ved og andre materialer, til transport av alt mulig, til byggeprosjekter, for å dekke til hagemaskiner, sykler og mye annet.

Presenninger er perfekte til å dekke til båter, bobiler og andre større gjenstander

Presenninger leveres i mange forskjellige materialer, farger og kvaliteter. En av de populære presenningene er de transparente, nettingsforsterkede presenningene, som er perfekte til tildekking av blant annet båter ettersom den gjennomsiktige presenningen gjør at lyset skinner igjennom. Det er viktig når du ønsker å jobbe på båten mens den er tildekket. Når båten, bobilen eller caravanen er dekket til for en kortere eller lengre periode, trenger du ofte å utføre litt arbeid. Med en av båtrammene i utvalget vårt, sørger du for å ha tilstrekkelig plass under presenningen for å utføre arbeidet. Dancover tilbyr en klassisk A-ramme, og en utliggende dekkramme der de nettingforsterkede presenningene og andre typer presenninger passer fint.

Presenninger fra det største utvalget av presenninger på markedet

Du kan bruke kraftige og slitesterke presenninger til nesten all slags lagring og tildekking. Dancover har et stort utvalg av presenninger i mange forskjellige størrelser, farger, holdbarhet og materialer. Du kan få presenninger fra de lette i 65 g PE – til slitesterke 610 g PVC-presenninger. Velg mellom fargene hvit, grå, grønn, blå og de transparende nettingforsterkede presenningene. Hos dancovershop.com finner du alltid presenningen du trenger til lagringsformålet. Presenningene er alle i høy kvalitet til veldig konkurransedyktige priser. Vær oppmerksom på best-pris-garantien, som sikrer deg det beste tilbudet hver gang! Presenninger fra Dancover dekker det meste!

Share

%d bloggers like this: