Hundegårder i solide og holdbare materialer

https://www.dancovershop.com/no/products/hundegaard.aspx

Hundegårder brukes av private hundeeiere, profesjonelle oppdrettere og kenneler. Vi har hundegårder laget av solide og holdbare materialer med enten netting eller stenger, som gjør at du har oversikt over hele hundegården fra utsiden. Du får også god øyekontakt med hunden, og kan ha full samhandling med hunden til enhver tid. Vi har ulike typer hundegårder, en lukket hundegård med et tak, som gjør den vanntett, og sørger for skygge når solen skinner. Den åpne konstruksjonen sørger for godt med lys og frisk luft for hunden, samtidig som hunden får anledning til å være for seg selv. Døren på hundegården lukkes med skåte, gir både lett adkomst og sikkerhet. Vi har hundegården med tak i to størrelser, en med to rom, med skillevegg i gitter og en dør, og en mindre variant med bare ett rom. Vi har også en hundegård uten tak og bare med gjerdet. Begge hundegårdene er perfekte for profesjonelle oppdrettere, kenneler og private hundeiere.

Hundegårder til ulike formål

De solide og holdbare hundegårdene er funksjonelle og vedlikeholdsfrie. De galvaniserte og solide materialene vil vare i mange år, slik at du kan bruke hundegårdene til ulike formål i mange år. Bruk den hjemme eller profesjonelt på kennelen eller tilsvarende. Som privat hundeeier er du kanskje ute av huset på dagtid, i mellomtiden kan hunden være ute i frisk luft og slipper å være innelåst inne i huset. Du kan også bruke hundegården for å separere to eller flere hunder, til drektige hunder og når tispa trenger alenetid med valpene. Det er viktig at du setter hundegården på et stabilt, jevnt underlag.

Hundegårder og mye mer fra Dancovershop.com

Hundegårdene er bare en liten del av det stadig voksende utvalget av kvalitetsprodukter til ulike typer dyr. Du kan blant annet bruke produktene som privatkunde, profesjonell oppdretter og hobbybonde. Foruten hundegårdene, har vi hønsehus eller hønsegårder, kaninbur og luftegårder samt husdyrtelt. Alle produktene er laget av kvalitetsmaterialer, har god funksjonalitet og vil ha lang varighet. Hvis du har spørsmål om hundegårdene eller andre produkter i butikken, må du gjerne ringe oss, skrive en e-post eller bruke chatten.


Se hundegårdene og annet her: https://www.dancovershop.com/no/products/hundegaard.aspx

Share

%d bloggers like this: