Gapahuker for å oppleve naturen på nært hold

https://www.dancovershop.com/no/products/gapahuk.aspx

Gapahuker er vakre og røffe, og kan være perfekte hvis du liker å bruke tid ute i hagen eller andre steder, der du ønsker å oppleve naturen på nært hold. I hagen, kan du hygge deg om kvelden foran et bål eller bålpanne inne i den hyggelige gapahuken laget av vakker og solid lerk, beskytte deg mot kveldsduggen og kanskje litt regn. Det å ha en gapahuk er en fin måte å rømme fra den travle hverdagen og få litt kvalitetstid – alene eller sammen med venner og familie. Barna elsker denne gapahuken, siden de kan bruke den som hytte på dagtid og tilbringe natten der hvis de tør – natten under åpen himmel kan være skrekkelig mørk av og til. Legg inn noen tepper og puter i gapahuken og pynte litt med noen koselige lyslenker, eller hygge deg gjennom natten med stjernene og et stummende mørke.

Gapahuk som et herlig gjør-det-selv-prosjekt

Start det hele med å bestille den solide og holdbare gapahuken med eller uten takpapp. Du får gapahuken som et enkelt gjør-det-selv-prosjekt, ettersom noen av delene er allerede ferdigmontert og tilpasset. Likevel, du må gjøre litt arbeid, men vi lover at det blir vel anvendt tid! Familien kommer til å elske dette skjulestedet, og du kommer til å tilbringe mye tid utendørs fra nå av. Før du kan dekorere gapahuken med tepper og andre ting, anbefaler vi at du starter med å sette bena på belegningsstein eller bruke stolpesko for å unngå at treverket kommer i direkte kontakt med bakken. Selv om lerk er kraftig og holdbart, vil fuktig jord svekke treverket raskere enn nødvendig. En annen løsning er å bygge en platting å sette gapahuken på, da får du en terrasse foran gapahuken og unngår gjørme rett på utsiden av gapahuken. Bare pass på at du har plass til et bål eller bålpanne!

Elegant gapahuk i lerk av høy dansk kvalitet

Gapahuken er laget av dansk lerk i høy kvalitet, et trevirke som gir en naturlig beskyttelse, slik at du slipper å bruke trebeskyttelse. Likevel, treverket blir grått over tid hvis det ikke behandles. Bruk litt transparent beis eller olje, slik at fargen på treverket holder seg fint mye lengre. På en annen side, hvis du foretrekker den unike gråfargen av værbitt lerk, så bestemmer du det selv. Som et minimum bør du bruke et miljøvennlig middel mot sopp for å unngå råte og soppangrep.

Gapahuker fra ModularoTM til hygge og komfort

ModularoTM er et moderne livsstilsmerke som fokuserer på høy kvalitet, holdbarhet og komfort. Varemerket består av et stort utvalg av treprodukter med lang levetid som redskapsboder, gapahuker, hagepaviljonger og hytter. De elegante og holdbare produktene er laget for å gjøre hagelivet morsommere og hyggeligere på en permanent basis. Varemerket har et elegant design, god funksjonalitet og blir et trivelig sted å være. Du kan se mer og bestille de vakre gapahukene her: https://www.dancovershop.com/uk/products/shelters.aspx

Share

%d bloggers like this: