Et hagehus i tre i et vakkert og holdbart design

https://www.dancovershop.com/no/products/tre-hytter.aspx

Med et hagehus laget i tre får du et spesielt sted som du kan bruke til mange formål, som kontor, til å slappe av, til trening, til kreative aktiviteter, som et lekerom for barna og som gjestehus, slik at du kan tilby overnatting til venner og familie. De innbydende hagehusene, er romslige med store dører og vinduer som gir godt lysinnfall. Husene har enkel adkomst og et vakkert innfall av lys, noe som gjør interiøret trivelig og innbydende. Hvis været er fint, åpne døren(e) helt og la interiøret være en naturlig del av omgivelsene. Noen av hagehusene i tre vil også fungere fint som en soveplass. Åpne døren(e) og sov med nærhet til naturen, godt beskyttet mot regn og kveldsduggen. Vær oppmerksom på at et hagehus laget av tre i denne kvaliteten, kommer til å være en del av hagen din i lang tid, så vurder grundig hvor det settes opp.

Klassiske hagehus i massivt treverk

De elegante hagehusene er laget av nordisk treverk, noe som gjør dem solide og holdbare – for ikke å nevne utseendet av naturlig treverk. Du kan få hagehus i naturlig treverk eller malt mørke- eller lysegrått med hvite karmer rundt dørene og vinduene. Hvis du velger et hagehus i naturlig treverk, må du behandle alle utvendige overflater med trebeskyttelse rett etter montering. Hagehuset vil rett og slett vare lenger med ett eller to lag med trebeskyttelse! Kanskje du foretrekker det naturlige utseendet på hytta? Da bruker du ganske enkelt en transparent trebeskyttelse. 

Hagehuset Locarno og mange andre.

Et av de populære hagehusene er Locarno, på  21,8m2. Det er et hagehus av høy kvalitet laget av solid 19 mm utvalgt nordisk treverk med to store skyvedører og tre vinduer, noe som gjør huset lyst og innbydende. De store skyvedørene sørger for enkel adkomst og gjør det enkelt å kombinere interiøret med eksteriøret. Det elegante og solide hagehuset kommer raskt til å bli det naturlige stedet å være når du er ute i hagen, spesielt i litt dårlig vær. Bruk det vakre hagehuset til å slappe av, jobb eller til å være sammen med noen venner.  

Modularo® er et moderne livsstilsmerke

Er du interessert i produkter av høy kvalitet med fokus på funksjonalitet, holdbarhet og komfort? Det populære varemerket har et bredt spekter av holdbare produkter laget av tre, som redskapsboder, gaphuker, hagepaviljonger og hagehus, noe som gjør hagelivet enda bedre og mer hyggelig. Du vil se fram til å hygge deg med elegant design, funksjonalitet og en god oppholdsplass i mange år fremover. Du kan se alle de forskjellige hagehusenegapahuker og andre hytter her: https://www.dancovershop.com/no/products/tre-hytter.aspx

Share

%d bloggers like this: