Hagepaviljonger til de lange slappe dagene i hagen

Hagepaviljonger

Elegante hagepaviljonger vil tilføre stil og skygge i hagen. En paviljong i materialer av høy kvalitet sørger for et unikt sted der du kan slappe og nyte tid samme med venner og familie over et hyggelig måltid. En hagepaviljong vil raskt bli samlingspunktet på terrassen eller i hagen for øvrig. Bruk den elegante hagepaviljongen både om dagen og om kvelden. Når solen skinner, gir paviljongen en behagelig skygge, og om kvelden kan hagepaviljongen beskytte mot kveldsdugg – og med gardinene trukket for beskytter de mot den kjølige kveldsluften.

Hagepaviljonger i høy kvalitet med tak i polykarbonat

Hagepaviljonger med et kraftig tak i polykarbonat vil ta opplevelsen av å være i hagen til et nytt nivå. Det å ha en hagepaviljong med et tak som slipper lys inn i paviljongen vil gjøre det veldig fint å være inne i en elegant paviljong. Du får skygge for solen, men du trenger ikke sitte i mørket på dagtid. De elegante paviljongene med transparent tak er del av den nye serien med hagepaviljonger i høy kvalitet, i et moderne design med et strøk av klassisk stil og kvalitet. I tillegg til hagepaviljonger med et kraftig tak i polykarbonat, har vi en rekke paviljonger med et tynt, kraftig tak i metall som gir skygge og komfort. Alt i alt, vi har mange forskjellige hagepaviljonger i ulike stiler og materialer.

Hagepaviljonger i forskjellige stiler og utførelser

Dancover har hagepaviljonger i mange forskjellige stiler til alle slags begivenheter og hverdagsbruk. Spekteret med paviljonger dekker alt fra de permanente hagepaviljongene i stål, aluminium og duk i slitesterk polyester med PVC-belegg – til de lette FleXtents® quick-up teltene laget kun til midlertidig bruk. De fleksible quick-up teltene er ekstremt enkle å sette opp, og vil gi beskyttelse og skygge til både private og profesjonelle arrangementer. Seriene stilfulle paviljonger ligner på hagepaviljongene du ser ved store villaer og hoteller langs sjøen over hele verden. Hvis du er på jakt etter en hagepaviljong i høy kvalitet til en rimelig pris? Dancovershop.com har et stort utvalg av mange forskjellige hagepaviljonger, som kommer til å se fantastiske ut samme hvor de plasseres.

Hagemøbler til hagepaviljongen

Dancover har et stort utvalg av hagemøbler i høy kvalitet, slik at du kan få elegante møbler som passer til paviljongen. Sett et bord, noen stoler eller en lounge på innsiden av paviljongen og få enda mere igjen for tiden som tilbringes under paviljongen. Uansett hvordan du innreder og dekorerer paviljongen, vil den beskytte og gi en herlig følelse av stillhet, komplett avslapning og luksus – en følelse bare elegante paviljonger som disse du finner her vil være i stand til å gi. Vi har paviljonger med en pulverlakkert aluminiumsramme, som sørger for en kraftig, holdbar og vedlikeholdsfri konstruksjon uten rust, råte eller maling som skaler av. Besøk dancovershop.com, her finner du alt du trenger til en behagelig sommer i hagen.

Share

%d bloggers like this: