Veggdrivhus til hagesesongen

https://www.dancovershop.com/no/products/veggdrivhus.aspx

Veggdrivhus er små, elegante og kompakte drivhus. Det er den perfekte løsningen, hvis du ikke har plass til et stort drivhus eller rett og slett bare ønsker et lite drivhus på, eller i nærheten av terrassen. Veggdrivhus, er perfekte hvis du vil ha plass til å dyrke blomster og mye annet. Du kan dyrke vakre blomster, urter og grønnsaker på terrassen, i hagen eller på balkongen i mange måneder hvert år. Du kan begynne å hygge deg med de små spirene fra tidlig om våren og se plantene utvikle seg og vokse hele sommeren. I et lite drivhus, eller et veggdrivhus, får du perfekte vekstforhold, slik at du kan hygge deg med en overflod av friske grønne blader, blomster og mye annet.

Små drivhus til terrasser og balkonger

Et lite drivhus, eller et minidrivhus, kan være den perfekte løsningen hvis du har en liten hage, en terrasse eller en balkong. Det lille drivhuset, har alle de samme kvalitetene som et stort drivhus, slik at du kan nyte alle slags hjemmedyrkede blomster og mye annet, fra tidlig vår og utover høsten. Start innendørs på vårparten, og flytt spirene og frøplantene inn i det lille drivhuset så snart temperaturen ute er passelig. Her kan du forlenge hagesesongen med flere uker eller til og med måneder. En annen grunn til å velge et lite drivhus eller veggdrivhus, er at et stort drivhus kan ta mer plass og tid. Et lite drivhus er bare en kompakt versjon av et vanlig drivhus. Enten du velger et drivhus med aluminiumsramme og vinduspaneler av polykarbonat eller andre materialer, får du det perfekte klimaet inne i drivhuset til å dyrke alle slags planter. Vinduspanelene i polykarbonat slipper inn varmen fra solen og holder på varmen lenge. Når det noen ganger blir for varmt inne i veggdrivhuset, er det bare å åpne ventilasjonsvinduet, døren eller lokket for ventilasjon. Med bare litt oppmerksomhet og vann, vil det lille drivhuset være et fantastisk sted, fylt med mange forskjellige planter i mange måneder hvert år. Du kan dyrke blomster, grønnsaker og frukt akkurat som det passer deg.

Veggdrivhus i solide materialer

De kompakte veggdrivhusene er vedlikeholdsfrie og laget av kraftige og lette materialer. Når du lager et moderne veggdrivhus, får du et fantastisk sted å dyrke alle slags planter. Du kan ha veggdrivhus med kraftige og moderne vinduer av polykarbonat, eller de mer klassiske glassrutene. En stor fordel med et veggdrivhus, er at du kan plassere det nesten hvor som helst. Du trenger bare litt plass på en vegg hvor du kan montere drivhuset, for eksempel på husveggen. Det er viktig at du vurderer solens posisjon på dagtid, når du velger et sted til veggdrivhuset. Drivhusplantene er avhengige av solvarmen fra tidlig om morgenen om mulig. Her kan du se alle de kompakte og funksjonelle veggdrivhusenehttps://www.dancovershop.com/no/products/veggdrivhus.aspx

Share

%d bloggers like this: