Eksklusivt drivhus i tre med integrert redskapsbod

https://www.dancovershop.com/no/products/drivhus-av-tre.aspx

Du kan si mange positive ting om drivhus generelt, men når du ser dette eksklusive drivhuset laget av trykkimpregnert gran, må du være enig i at det er vakkert og veldig innbydende. Enda mer enn de fleste andre drivhus. Hele konstruksjonen er laget av værbestandig gran, i en fantastisk kombinasjon med store vinduspaneler som gir et fantastisk lysinnfall. Du kan kjøpe det elegante drivhuset med eller uten den integrerte redskapsboden, med plass til hageredskap og mye annet. Bruk det som et drivhus og fyll det med planter, eller bruk det som en hagepaviljong innredet med komfortable møbler.

Drivhus i tre eller en elegant hagepaviljong

Med drivhuset i tre får du et fantastisk rom til å dyrke planter eller nyte hagen i all slags vær – eller kanskje en kombinasjon. Det å ha drivhuset med en integrert redskapsbod gir rikelig med lagringsplass for hageredskap, jordsekker og annet drivhusutstyr. Det å være inne i det elegante drivhuset med de store vinduene, er en fantastisk følelse. Her kan du hygge deg med plantene som vokser der inne samt ha en fin utsikt over hagen. Du kan dyrke deilig frukt og grønnsaker, samt vakre blomster. Vær oppmerksom på at drivhuset med en integrert redskapsbod leveres uten dør mellom boden og drivhuset!

Drivhus i tre fra det populære merket Modularo™

Dette elegante og holdbare drivhuset i tre, med eller uten en integrert redskapsbod, vil være et fantastisk tilskudd i alle hager. Drivhuset, eller paviljongen i tre, er en del av den eksklusive serien av hageprodukter fra det populære livsstilsmerket Modularo™. Merket fokuserer på en moderne livsstil, høy kvalitet, holdbarhet og komfort. Varemerket består av et stort spekter av holdbare treprodukter som redskapsboder, drivhus, hagepaviljonger, gapahuker og trehytter som gjør hagelivet enda bedre og hyggeligere på en permanent basis. Se de solide og vakre drivhusene i tre med og uten integrert redskapsbod her: https://www.dancovershop.com/no/products/drivhus-av-tre.aspx

Share

%d bloggers like this: