FleXtents® – den ultimate løsningen på quick-up telt

https://www.dancovershop.com/no/products/flextents.aspx

Visste du at den populære og allsidige teltserien FleXtents® -quick-up telt finnes i over 1800 kombinasjoner, hvis du inkluderer materialer, størrelser, farger, design og funksjonalitet? Det er én av de mange grunnene til at FleXtents® -merket, er det ledende merket i Europa når det gjelder solide, fleksible og bærbare quick-up telt. De elegante og funksjonelle quick-up teltene brukes til private fester og profesjonelle arrangementer, fra messer og markeder til sportsarrangementer og konserter. Vi har til og med en rekke profesjonelle quick-up telt til medisinske formål og til katastrofe- og nødsituasjoner.

FleXtents® quick-up telt til profilering

FleXtents® quick-up teltene, er også perfekte til profesjonell profilering. Vi spesialiserer oss på digitalt trykk og kan hjelpe deg med å lage et unikt FleXtents® quick-up telt med trykk på duken. Du kan få alt fra en diskret enkel logo på den ene veggen, til hele teltduken dekorert med egne bilder, tekst, illustrasjoner og grafikk! Start med å velge det quick-up teltet du vil ha, send oss grafikken, og så produserer vi et unikt og profesjonelt FleXtents® quick-up telt til kommende arrangementer.

De forskjellige FleXtents® -seriene

Vi har utviklet FleXtents® -serien over mange år, og i dag har vi flere serier, slik at du kan kjøpe et quick-up telt tilpasset dine egne spesifikke krav. Velg mellom seriene: Basic, Steel, PRO og Xtreme. Alle de ulike typene quick-up teltene er enkle å håndtere, oppbevare, sette opp og kan kombineres på mange måter. Materialene, designet og styrken varierer imidlertid for å oppfylle de forskjellige funksjonene. Trenger du et quick-up telt til en familiesammenkomst en gang iblant, til det lokale loppemarkedet, eller trenger du et profesjonelt quick-up telt som kan brukes ofte på mange arrangementer. Kort sagt, vi har elegante og funksjonelle quick-up telt til alle!

Bestill i dag og vær klar til festen, markedet eller messen

Et FleXtents® -quick-up telt kan brukes hele året som et tak over hodet og skygge. Bestill FleXtents ® i dag og sørg for å ha det klart til neste grillfest, gatefest, marked eller et profesjonelt event. Alle quick-up teltene er ekstremt fleksible og kan settes opp og tas ned på bare noen få minutter. I tillegg er quick-up teltene enkle å transportere og oppbevare, slik at du kan ha ett eller flere quick-up telt klare til enhver tid. Siden vi har flere enn 1800 kombinasjoner, har du kanskje et spørsmål eller to før du bestiller en nytt FleXtents® quick-up telt. Ta gjerne kontakt med xpertene våre på telefon, e-post eller bruk chatten – sammen kan vi finne den beste løsningen.  Se alle de mange elegante løsningene her: https://www.dancovershop.com/no/products/flextents.aspx

Share

%d bloggers like this: