Sikre løsninger til sykkeloppbevaring

https://www.dancovershop.com/no/products/sykkelbod.aspx

Det å ha et solid sykkelskur er den perfekte løsningen for å beskytte den dyrebare sykkelen mot været og alt annet. Det å sykle er både morsomt, god trening og en praktisk og rimelig transportmetode. Hvis du ikke har et tørt og trygt sted å parkere sykkelen, vil det være en god idé å anskaffe et av de mange sykkelskurene eller lagringsløsningene vi har til sykler. Du må likevel vaske og vedlikeholde sykkelen for å passe på den, og sørge for at den virker perfekt. Men, når du har sykkelen inne i en av sykkelbodene, beskyttes sykkelen på skikkelig vis og er klar til neste gang du skal ut på sykkeltur. Glem det å ha sykkelen stående ute i regnet, synlig for forbipasserende og potensielle sykkeltyver. Du senker risikoen for tyveri betydelig med å låse sykkelen inn i et solid sykkelskur fra Dancover.

Sykkelskur i mange forskjellige materialer og design

Sykkelskur kan være så mangt – et solid sykkelskur av merket ProShed, en foldegarasje, garasjetunnel, bod i stål eller kanskje et lagertelt. Uansett hvilken løsning du foretrekker, vi kan levere et sykkelskur i høy kvalitet i solide og holdbare materialer, som vil beskyttes sykkelen mot regn og støv. De solide sykkelskurene i metall, med plass til to eller fire sykler, sørger for at syklene er tørre og trygge, ettersom skurene er låsbare. Du kan sette det solide sykkelskuret nesten overalt, fordi de er kompakte og vil passe inn stort sett hvor som helst. Det samme gjelder de små lagerteltene, vi anbefaler at du kjøper et med gulvduk, det vil minsker kondensen inne i teltet.

Solid sykkeloppbevaring vil beskytte sykkelen mot vær og vind

Det nye sykkelskuret vil beskytte sykkelen mot regn og støv, men du må likevel vedlikeholde sykkelen som vanlig. Enten du bruker sykkelen bare som transportmiddel, eller du bruker den til trening eller fritid, så må du vaske, olje og polere sykkelen. På innsiden av de fleste sykkelskurene har du plass til nødvendig verktøy og rengjøringsprodukter, for å vaske og reparere sykkelen. Bestill et stort lagertelt, da vil du selvfølgelig ha plass til å reparere og jobbe på sykkelen. Da vil sykkelen være klar til neste gang du skal ut på tur. Har du spørsmål om sykkelskurene, oppbevaring eller lagring av sykler, foldegarasjer eller mindre lagertelt – ta gjerne kontakt på telefon, e-post eller bruk chatten. Se alle de ulike lagringsløsningene her:
https://www.dancovershop.com/no/products/sykkelbod.aspx

Share

%d bloggers like this: