Kommersielle drivhustunneler til de som dyrker profesjonelt

drivhus, kommersielle drivhustunnelene, Kommersielle drivhustunneler, drivhustunnelene, drivhustunneler, Dancover, Dancovershop

De som dyrker profesjonelt, som bønder, gartnere og andre i bransjen, bruker drivhustunneler i høy kvalitet, siden disse er avgjørende for en stor avling. Dancover har det største utvalget av drivhus på markedet, inkludert de store og romslige kommersielle drivhustunnelene. De profesjonelle drivhustunnelene leveres enten med paneler i polykarbonat eller slitesterk drivhusfolie i ett eller to lag. Har du en eller flere av de store, profesjonelle drivhustunnelene, gir det deg det beste grunnlaget for et godt resultat. De kommersielle drivhustunnelene er et økonomisk og effektivt sted å dyrke alle slags planter, fra gode grønnsaker til vakre blomster. De solide og praktiske drivhustunnelene gir perfekte vekstvilkår på grunn av flere egenskaper: en ideell lystransmisjon, ventilasjonsåpninger, god plass og høykvalitetsmaterialer. Disse kommersielle drivhustunnelene har blitt utviklet og produsert av en av de ledende, europeiske produsentene på profesjonelle drivhusløsninger, slik at du kan være sikkert på å få de beste resultatene.

Du kan forlenge de kommersielle drivhustunnelene tilpasset egne behov

Dyrker du profesjonelt, vet du nøyaktig hvor mye plass du trenger til produksjonen. Derfor selger vi forlengelser, slik at du kan utvide de kommersielle drivhustunnelene med en eller flere forlengelser – noen av de andre kommersielle drivhustunnelene i butikken. Du har muligheten til å utvide alle drivhustunnelene ved plusse på én eller flere forlengelser. Start med å velge drivhuset eller drivhustunnelen du ønsker, og legg til de forlengelsene du trenger. Pass på å bestill drivhuset og forlengelsene samtidig. Først må du velge mellom et klassisk drivhus med paneler i polykarbonat og en drivhustunnel med en unik drivhusfolie i ett eller to lag. Drivhustunnelene med to lag drivhusfolie danner en unik termoeffekt.

Kommersielle drivhustunneler med termoeffekt

En av de kommersielle drivhustunnelene har et dobbelt lag drivhusfolie som duk. Drivhustunnelene har en inkludert vifte som blåser opp mellomrommet mellom de to lagene med duk. Termoeffekten isolerer drivhuset og bidrar til en jevnere temperatur på dagtid og samtidig opprettholder en høyere temperatur om natten. Har du spørsmål om de kommersielle drivhustunnelene eller andre drivhus, ta gjerne kontakt med xpertene våre på telefon, e-post eller bruk chatten.

Share

%d bloggers like this: