Kompakt polytunnel drivhus til terrassen eller balkongen

https://www.dancovershop.com/no/products/drivhus-tunnel.aspx

Utvalget av kompakte polytunnel drivhus til terrassen eller balkongen sørger for de perfekte vekstvilkårene for mange planter. Et kompakt polytunnel drivhus er enkelt å montere og bruke – og enkelt å demontere og lagre om vinteren. Du kan bruke de små drivhusene fra tidlig vår, og gjennom hele sommeren kan du glede deg over alle blomstene og alt du ser vokse på innsiden av den kompakte konstruksjonen. Du kan plassere drivhuset på terrassen, i hagen, på balkongen eller et sted i hagen hvis du har tilgang til en hage. De fleste av de kompakte polytunnel drivhusene i Garden Collection har hyller, slik at du kan utnytte plassen på innsiden av drivhuset optimalt. Vær oppmerksom på at de lette og solide plantehyllene kan brukes uten drivhuset, f.eks. om sommeren når de fleste plantene kan klare seg uten et drivhus.

Kompakte polytunnel drivhus i kraftige og lette materialer

Det store utvalget av forskjellige kompakte polytunnel drivhus har pulverlakkerte stålrammer og transparente og UV-bestandige duker. Drivhusene er lette å montere og de er fleksible, ettersom de kan flyttes hvis nødvendig. Du får drivhusene i mange størrelser og med eller uten plantehyller. Alle de kompakte drivhusene fra Garden Collection har én eller flere dører med glidelås, som gir enkel adkomst og ventilasjon. De ulike drivhusene sørger for akkurat det rette miljøet for planter som krever et varmt og beskyttet sted å vokse. Med alt fra bare en halv kvadratmeter, kan du begynne å hygge deg med alle tingene du kan dyrke i et drivhus på terrassen.

Den populære Garden Collection til alle hageentusiaster

De kompakte polytunnel drivhusene er del av den populære Garden Collection, som inkluderer høybed i stål, furu eller WPC, høybed med drivhusduk, minidrivhus og kaldbenker i tillegg til drivhuskuvøser, store polytunnel drivhus, drivhus i polykarbonat og oransjerier eller hagepaviljonger. Kort fortalt, Garden Collection har et stort utvalg av hageprodukter i høy kvalitet, som kan bidra til at du hygger deg enda mer med hagen, mens du dyrker alle slags hjemmedyrkede råvarer og vakre blomster fra tidlig vår til langt utpå høsten. Her kan du se et utvalg av de kompakte polytunnel drivhusene: https://www.dancovershop.com/no/products/drivhus-tunnel.aspx

Share

%d bloggers like this: