Hengende terrassevarmere skaper stemming og god varme

https://www.dancovershop.com/no/products/terrasse-varmere.aspx

Hengende terrassevarmere kan bidra til å skape de herlige øyeblikkene på terrassen eller inne i et partytelt. Bruk terrassevarmeren daglig når du ønsker å være litt lenger ute eller når feirer noe viktig i et partytelt eller tilsvarende. De hengende terrassevarmerne er ekstremt enkle i montering og bruk – noen av dem har til og med en fjernkontroll så du kan regulere varmen like enkelt som å endre kanalene på TV-en. De fleste av de hengende terrassevarmerne leveres med kjetting til oppheng, og du kan henge apparatet permanent under et terrassetak eller inne i et partytelt eller quick-up telt når du arrangerer en fest eller et arrangement. Terrassevarmerne har ofte regulerbar varme så du kan justere temperaturen.

Hengende terrassevarmere med infrarød varme

Som navnet antyder, de infrarøde terrassevarmerne utstråler et varmt, rødlig lys. I tillegg til å utstråle en behagelig varme, gir ovnene også litt koselig belysning, perfekt når det bli mørkt på terrassen om kvelden. Terrassevarmerne med infrarød varme utstråler infrarøde stråler, og når disse harmløse strålene treffer et objekt, enten en gjenstand eller person, blir disse objektene varmet opp. Kort sagt, en infrarød terrassevarmer bruker ikke energi på å varme opp luften, men bare objektene som er innenfor rekkevidden til strålene. Det gir et langt bedre energiforbruk enn om du skulle ha varmet opp omgivelsene. På Dancovershop.com, finner du et utvalg av elegante terrassevarmere med infrarød- eller karbonoppvarming, som er det samme, men med enda bedre varme.

Terrassevarmere i mange forskjellige design

Foruten de elegante hengende terrassevarmerne, kan du velge fra et stort utvalg av forskjellige terrassevarmere. Du får frittstående ovner eller terrassevarmere som kan henges på veggen eller plasseres under en parasoll. Med dette utvalget av forskjellige terrassevarmere, kan du få en behagelig varme overalt i hagen. Foruten på terrassen, er de hengende terrassevarmerne perfekte til å få en behagelig temperatur på innsiden av et partytelt. Bare sørg for å lese sikkerhetsveiledningen som gjelder bruken, monteringen, tilkoblingen og alt det andre. Bare forestill deg en kjølig kveld ute på terrassen eller inne i et elegant partytelt der du kan slå på en eller flere effektive terrassevarmere og få både lys og varme for gjestene. Se alle de ulike terrassevarmerne her: https://www.dancovershop.com/no/products/terrasse-varmere.aspx

Share

%d bloggers like this: