Polytunnel drivhus fra den DIY-kolleksjonen

https://www.dancovershop.com/no/products/drivhus-tunnel.aspx

Den nye gjør-det-selv-kolleksjonen, eller DIY-kolleksjon (Do-It-Yourself), inkluderer et utvalg av elementære polytunnel drivhus, der du kan skape de perfekte vekstvilkårene til de fleste planter – frukt, grønnsaker og blomster. Alt til en veldig attraktiv pris sammenlignet med de fleste andre drivhusene på markedet. Duken er transparent PE-folie som er behandlet mot UV-stråling, og rammen er laget av korrosjonsbestandige, galvaniserte stålrør. Bueformen på polytunnel drivhuset, gjør at regnet renner enkelt av, hvis du sørger for å holde duken stram til enhver tid.

De nye DIY polytunnel drivhusene er fleksible og et godt alternativ

De ulike polytunnel drivhusene i den nye DIY-kolleksjonen er fleksible, lett å håndtere og et rimelig alternativ til de ofte dyrere drivhusene laget av polykarbonat, aluminium og glass osv. Alle de nye drivhusene er kraftige og rimelige polytunnel drivhus med et hurtigkoblingssystem til rask montering. Alle polytunnel drivhusene leveres med stormduk for å sikre konstruksjonen. Besøk Dancovershop.com og se alle de forskjellige størrelsene før du bestiller. Husk – sørg for å ha nok plass på innsiden av drivhuset til alle de plantene du ønsker å dyrke selv.

Enkel adkomst og ventilasjon med en drivhusdør

De nye polytunnel drivhusene leveres uten dør, ettersom det er lett å gå inn og ut ved å løfte på duken. Men, vi har en dør til drivhusene i DIY-kolleksjonen – bare sørg for å bestille døren separat! Døren har en ramme i galvanisert stål og med transparent PE-duk som matcher drivhuset. Du kan lett sette sammen og montere døren uten bruk av spesialverktøy. En dør sørger for enkel adkomst og ventilasjon.

Forskjellig tilbehør til drivhuset

Med et polytunnel drivhus fra Dancover kan du glede deg over hagesesongen fra tidlig vår og til langt utpå sommeren. Se frem til å ha ditt helt eget polytunnel drivhus fra den nye DIY-kolleksjonen, fylt med vakre og hjemmedyrkede planter. Ta en titt på alt tilbehøret du kan kjøpe til det nye drivhuset: vanningsanlegg, hevede plantekarmer, trykktank med ryggmeis, reparasjonsteip og mye annet.

Share

%d bloggers like this: