Overvintringsdrivhus til trygg lagring om vinteren

https://www.dancovershop.com/no/products/mobile-drivhus.aspx

Overvintringsdrivhus er en veldig rimelig og enkel måte å beskytte potteplanter og annet gjennom vinteren. Bor du et sted der det er vanlig med frost om vinteren, vi anbefaler at du kjøper et eller flere av de populære overvintringsdrivhusene. Sent om høsten, når det blir kaldt ute, vil det være en god idé å ta forhåndsregler for å beskytte potteplantene ute. Avhengig av type potteplanter du har – og hvor kaldt du forventer at det blir – et overvintringsdrivhus vil utgjøre en hel verden av forskjell. Du kan flytte noen av plantene inn i huset om vinteren, men veldig ofte, vil plantene lide på grunn av plassmangel og mangelen på lys. Setter du plantene inn i et overvintringsdrivhus fra Dancover, blir plantene glade og trygge gjennom den kalde årstiden. Overvintringsdrivhuset er perfekt til planter i plantekasser, blomsterpotter ol.

Hold de dyrebare potteplantene trygge

Utfordringen med potteplanter utendørs om vinteren er blant annet kombinasjonen av regn og frost. Hvis jorden eller veksttorven i pottene blir for våt, vil vannet fryse og utvide seg hvis temperaturen kryper under null. Derfor kan du risikere knuste potter og ødelagte røtter. Ved å bruk overvintringsdrivhus, blir ikke plantene våte og pottene fylles ikke opp med vann. De fleste plantene vil naturligvis trenge litt vann også gjennom vinteren, men overvintringsdrivhusene har en stor glidelåsdør, som gjør det enkelt å få tilkomst til plantene når du trenger å vanne. Når temperaturen er lav om vinteren, går luftfuktigheten ned og plantene kan stå i fare for å tørke ut. Står de utendørs vil vinden forverre dette problemet ytterligere. Vi anbefaler at du setter potteplantene inn i overvintringsdrivhuset for at de skal være trygge. Teltet beskytter plantene og bladene mot frost, fra å bli tynget ned eller til og med ødelagt av snø på bladene og greinene.

Du kan bruke overvintringsdrivhusene hele året

Dancover har et stort utvalg av drivhus – de klassiske drivhusene med paneler i polykarbonat og de lette og fleksible polytunnel drivhusene. I tillegg har vi overvintringsdrivhus, som beskytter potteplantene om vinteren. Om våren kan du fjerne hele gulvduken – eller deler av den – og bruke teltet som et vanlig drivhus. Bruk det til å dyrke alle slags planter om våren og sommeren – og bruk det igjen til å beskytte plantene når vinteren returnerer.

Et varmeapparat for å forhindre kuldegrader

En drivhusovn kan brukes både til drivhus og partytelt – og vi har også en spesialovn til overvintringsdrivhuset. Ovnen sørger for en stabil temperatur, slik at plantene ikke skades. Ovnen kan også brukes til å holde det vanlige drivhuset trygt, ved å holde temperaturen stabil gjennom vinteren og unngår temperaturer under null.

Share

%d bloggers like this: