Industrielle luftavfuktere til lagerbygninger og produksjonsfasiliteter

https://www.dancovershop.com/no/products/luftavfuktere.aspx

Industrielle luftavfuktere fjerner overflødig fuktighet fra luften og skaper et perfekt innendørsklima i lagerrom, lagertelt og produksjonsfasiliteter. De industrielle luftavfukterne er effektive, og ledende selskaper i verden bruker luftavfuktere som en del av produksjonen for å holde materialer, reservedeler, verktøy og ferdige produkter fine og tørre. Når du har en industriell luftavfukter installert på inne i et lagerrom, lagerbygg eller produksjonsfasilitet, kan du ta godt vare på verdifulle materialer, bygninger og de ansatte. Prosessen med å fjerne overflødig fuktighet fra luften er ganske enkel, men du må stole deg på den kvalitetsteknologien de industrielle luftavfukterne benytter. Når ledende selskaper som Siemens og Vestas bruker disse luftavfukterne som en del av den delikate prosessen med bygging av vindmøller, så kan nok luftavfukterne også utgjøre en stor forskjell de fleste andre steder.

Industrielle luftavfuktere bidrar til å skape optimale lagringsforhold

Du må regulere fuktighetsnivået i luften for å unngå mugg og kondens. Spesielt i områder med maskineri, som avgir fuktighet i store områder med delikate materialer og produkter som treverk, papir, ulike tekstiler og mye annet. Det å ha for mye fuktighet i luften kan skade lagervarene som til syvende og sist gjør at du mister mye penger hvis noe blir ødelagt. Har du en effektiv industriell luftavfukter i drift, har du alltid den riktige luftfuktigheten og tilstrekkelig med luftsirkulasjon for å unngå problemer.

Industrielle luftavfuktere vil også være gunstige for de ansatte

Det å ha en industriell luftavfukter skaper det beste innendørsklimaet i lagerbygningen eller produksjonsområdet, men de ansatte vil også ha fordel av dette. Vi mennesker er også avhengig av den riktige luftfuktigheten i luften – spesielt hvis vi tilbringer hele dagen i et rom. Enten du har ansatte som jobber i produksjon, på et lager, et kontor eller i en butikk – en industriell luftavfukter vil skape best mulig innendørsklima slik at de ansatte vil trives. Vi blir ofte syke hvis luftfuktigheten i et rom er enten for fuktig eller for tørt. Normalt bør fuktighetsnivået ligge på 40-45 %, men du kan selv sette nivået på de industrielle luftavfukterne. Har du har spørsmål om de industrielle luftavfukterne? Kontakt oss gjerne på telefon, e-post eller bruk chatten. Se de industrielle luftavfukterne her: https://www.dancovershop.com/no/products/luftavfuktere.aspx

Share

%d bloggers like this: