Strong Nova – snøsikre drivhus i polykarbonat

https://www.dancovershop.com/no/products/snoesikre-drivhus.aspx

Bor du i områder med snø om vinteren, og kanskje litt vind fra tid til annen, da er det greit å ha et ekstra kraftig drivhus. En god løsning er Strong Nova, de snøsikre drivhusene av polykarbonat, som tåler ekstra høy snøbelastning. De kraftige og solide drivhusene Strong Nova, med paneler i polykarbonat for ekstra styrke, er laget spesielt for områder med mye snø om vinteren. Om sommeren har du et vanlig drivhus, hvor du kan glede deg over å se massevis av planter som trives og vokser. Fra tidlig på våren og til langt ut på høsten kan du hygge deg med drivhuset og dyrke alt du vanligvis dyrker i et drivhus – tomater, druer, chili, blomster, og alt mulig annet. Når høsten går over til vinter, kan du sove trygt om natten, selv om snøen laver ned ute i hagen. De kraftige Nova-drivhusene i polykarbonat er bygget for å tåle ekstra høy snølast.

Drivhusene i polykarbonat laget av kraftige og holdbare materialer

De snøsikre drivhusene Strong Nova av polykarbonat, har en ramme laget av 40×20 mm galvaniserte stålrør, som er enkle å montere med solide muttere og bolter, noe som gjør monteringen av dette drivhuset til et av de enkleste på markedet. De solide og lette panelene i 4 mm polykarbonat, er enkle å kutte og montere, og mye kraftigere enn tradisjonelt glass. Panelene i polykarbonat har høy lystransmisjon og gir perfekte vekstforhold inne i drivhuset om sommeren. Om vinteren er panelene kraftige og stabile.

Snøsikre drivhus i mange størrelser og modeller

De snøsikre drivhusene i Strong Nova -serien, er en del av det store utvalget av drivhus i høy kvalitet både til private hageeiere, profesjonelle gartnere og andre. Drivhusene i Strong Nova-serien finnes i mange størrelser, slik at du kan kjøpe et som passer til din egen hage, enten du bare vil ha et lite drivhus eller om du ønsker å satse på noe større og produsere for eksempel store avlinger av hjemmedyrkede grønnsaker. Designet på de snøsikre drivhusene Strong Nova i polykarbonat, gjør dem stabile, kraftige og klare for litt røft vær. Generelt vil snø og regn renne av den buede konstruksjonen. Likevel, med tung og våt snø som blir liggende på drivhustaket, anbefaler vi at du fjerner snøen da den kan være ekstremt tung og kan overstige maks. vekt per m². Se alle de kraftige og snøsikre drivhusene av polykarbonat her: https://www.dancovershop.com/no/products/snoesikre-drivhus.aspx

Share

%d bloggers like this: