Redskapsboder til elegant og trygg lagring ute

https://www.dancovershop.com/no/products/utstyrsskap-i-metall.aspx

Med en solid og moderne redskapsbod eller utstyrsskap, kan du ha en lagringsplass ute på terrassen, i hagen eller et annet sted. Den kompakte redskapsboden i stål gir lett tilgang til verktøy, leker, puter og alle de andre tingene du kanskje trenger i hagen eller på terrassen. Redskapsbodene har en eller to låsbare dører med en sylinderlås eller hengelås. Uansett hva slags lås du har på redskapsboden, kan du være sikker på at du har alt fint lagret på innsiden, tørt og trygt. Trenger du mer lagringsplass ute, anbefaler vi de større redskapsbodene til hagemaskineri, hageredskaper og mye annet. Både utstyrsskapene og redskapsbodene er kraftige, vedlikeholdsfrie og solide lagringsløsninger til utendørsbruk. De moderne redskapsbodene vil også fungere perfekt inne i garasjen, på verkstedet, i kjelleren eller andre steder. Med en av de populære redskapsbodene har du godt med lagringsplass på et begrenset område.

En redskapsbod gjør det enkelt å holde terrassen ryddig

Når du har en terrasse, trenger du forskjellige saker og ting når du skal slappe av, spise, leke og underholde venner og familie. Har du en solid redskapsbod på, eller i nærheten av terrassen, så finner du alltid de tingene du trenger – puter, pledd, stearinlys, lanterner, varmeovner, grillen og mye annet. Bruk skapet til lagring av alle de tingene du trenger på terrassen, så det er lett tilgjengelig når du er ute. Ettersom de kompakte redskapsbodene er låsbare, kan du oppbevare det meste i redskapsboden til neste gang du skal tilbringe litt kvalitetstid ute. Vær oppmerksom på at låsen ikke er inkludert på alle redskapsbodene. Trenger du mer lagringsplass enn det disse utstyrsskapene kan gi, da bør du vurdere et større skap i form av en større redskapsbod i vedlikeholdsfrie, lette stålplater eller andre materialer.

Utstyrsskap som en del av det store utvalget av redskapsboder i metall

De elegante utstyrsskapene er en del av det omfattende utvalget av lagringsprodukter i holdbare, vedlikeholdsfrie og lette materialer. Foruten de små utstyrsskapene, har vi et stort utvalg av solide redskapsboder i vedlikeholdsfritt metall i et moderne paneldesign. Vi har redskapsboder fra bare noen få kvadratmeter opptil store dobbelgarasjer i metall på over 30 m2. De populære redskapsbodene eller verktøybodene er den perfekte løsningen når du ønsker enkel tilgang til hageredskapene og maskinene som gressklipperen. Plasser redskapsboden slik at du har lett tilgang til redskapene og alt annet. Da finner du alt når du ønsker å gjøre litt hagearbeid. Når du ønsker å luke, klippe gresset, beskjære trærne eller klippe hekken – finner du raskt alt du trenger. Se alle de ulike redskapsbodene her:
https://www.dancovershop.com/no/products/utstyrsskap-i-metall.aspx

Share

%d bloggers like this: