Bioklimatiske pergolaer med innebygd LED-lys

https://www.dancovershop.com/no/products/bioklimatiske-pergolaer.aspx

Bioklimatiske pergolaer er perfekte når du vil tilbringe litt kvalitetstid ute – på dagtid, om kvelden og til langt ut på natten. På dagtid vil den bioklimatiske pergolaen beskytte mot solen og gi en behagelig skygge. På kveldstid gir det fleksible taket beskyttelse mot kveldsduggen, og det innebygde LED-lyset vil skape en fantastisk atmosfære. Et viktig kjennetegn ved de populære bioklimatiske pergolaene, er at du kan åpne og lukke taket. Pergolaen gir beskyttelse i dårlig vær og gir skygge hvis du ønsker det, eller åpne taket og nyt solen uten å måtte flytte stoler og annet. De moderne bioklimatiske pergolaene med innebygd LED-lys har solide metalllameller, som kan åpnes og lukkes ved hjelp av den inkluderte fjernkontrollen. Enkelt og greit!

Moderne bioklimatisk pergola med elegant LED-lys

De bioklimatiske pergolaene med innebygd LED-lys har en kraftig aluminiumsramme og slitesterke metalllameller i taket. Dette er solide konstruksjoner, men du må likevel feste pergolaen til underlaget som anbefalt i håndboken. Vær oppmerksom på at du ikke bare kan koble til den nye bioklimatiske pergolaen med innebygd LED-lys etter montering. Du må få en elektriker til å koble opp den bioklimatiske pergolaen med innebygd LED-lys, både lyset og taklamellene trenger strømforsyning! I tillegg kan du designe den bioklimatiske pergolaen med innebygd LED-lys, ved å inkludere en eller flere sidevegger (bestilles separat!). Det å ha én eller flere sidevegger, gjør pergolaen enda koseligere og mer funksjonell. De bevegelige taklamellene på den bioklimatiske pergolaen, vil ikke bare regulere solmengden du ønsker, men også vind og ventilasjon, noe som er spesielt viktig hvis du lukker pergolaen med sidevegger.

LED-lyset vil gjøre pergolaen koselig og innbydende

De moderne, elegante og funksjonelle bioklimatiske pergolaene med innebygd LED-lys, er laget i kraftige og holdbare materialer som blant annet aluminium. Taklamellene er enkle å åpne og lukke ved hjelp av den inkluderte fjernkontrollen, og det innebygde LED-lyset vil gjøre pergolaen enda mer praktisk på kveldstid, når den ser fantastisk og fullt opplyst ut, ute på terrassen, ved bassenget eller mer eller mindre hvor som helst. Har du spørsmål om de bioklimatiske pergolaene med innebygd LED-lys? Kontakt oss gjerne på telefon, e-post eller bruk chatten. Du kan se alle de ulike bioklimatiske pergolaene her: https://www.dancovershop.com/no/products/bioklimatiske-pergolaer.aspx

Share

%d bloggers like this: