Hagepaviljonger fra CosyLifeStyle® – nå i en elegant brunfarge

https://www.dancovershop.com/no/products/hage-paviljonger.aspx

Utvalget av eksklusive og elegante hagepaviljonger inkluderer nå et utvalg av paviljonger i en elegant brunfarge, som får paviljongen til å fremstå soft og innbydende. Vi har et stort utvalg av forskjellige paviljonger i ulike design og materialer. Du kan få en minimalistisk pergolapaviljong med et minimum av materialer, som gir både beskyttelse og skygge. Du kan også kjøpe en hagepaviljong som ser mer romantisk og soft ut, med gardiner på alle sidene. Når det gjelder materialvalg, kan du velge fra forskjellige stilvarianter og design, som vil ta seg flott ut ved siden av huset, et sted i hagen, ved siden av bassenget eller andre steder.

Hagepaviljonger i brunfarge inkluderer blant annet forskjellige materialvarianter

Du kan få en hagepaviljong med et tak av polykarbonat, som slipper lyset igjennom paviljongen slik at du kan ha skygge og tak over hodet – men likevel ha et fint, mykt lys på innsiden av konstruksjonen selv om du har gardinene trukket for. Et annet design har et lukket metalltak, som skygger fullstendig og gir enda bedre beskyttelse. Mange av hagepaviljongene har også myggnetting, slik at du kan slappe av og hygge deg, uten og plages med mygg og andre flygende insekter. Når du f.eks. inntar et måltid under paviljongen om kvelden, trenger du bare å trekke for myggnettingen på alle de fire sidene av hagepaviljongen, så du kan slappe av og likevel nyte utsikten.

De nye hagepaviljongene fra CosyLifeStyle®

De nye hagepaviljongene i elegant brunfarge, er en del av det omfattende utvalget av moderne og holdbare hagepaviljonger. De semiproffe paviljongene i et elegant, moderne design, er laget av kvalitetsmaterialer som gjør dem kraftige, holdbare og vedlikeholdsfrie. De er relativt enkle å montere, og når du har montert hagepaviljongen, er det på tide å nyte utelivet og ikke bekymre deg for råte, malingsflass eller rust. Du kan få de vakre hagepaviljongene fra CosyLifeStyle® i svart eller brun, etter egne preferanser. I tillegg har vi mange andre hagepaviljonger i ulike størrelser og design, med metalltak eller med kraftig og lett tak i polykarbonat. De fleksible hagepaviljongene i brunt vil raskt bli det naturlige samlingspunktet å være når du er ute i hagen. Du kan se de nye hagepaviljongene i brunt her:
https://www.dancovershop.com/no/products/hage-paviljonger.aspx

Share

%d bloggers like this: