Markiser og levegger gir skygge og beskyttelse

https://www.dancovershop.com/no/products/markiser.aspx

Det å ha en elegant markise over terrassen skaper en spesiell uteplass. Her kan du tilbringe mange timer sammen med venner og familie, hygge dere med grilling eller bare slappe av. Du kan også plassere en markise et annet sted med en hagemur eller lignende. Hygge deg med et tak over hodet, der du kan sitte i skyggen på dagtid og være beskyttet mot kveldsduggen. Du trenger bare en kraftig og stabil vegg for å montere markisen. De forskjellige markisene er vanntette, slik at du kan oppholde deg ute selv når det regner litt.

I tillegg, med en markise, vil hagemøbler, puter og andre ting på terrassen være beskyttet mot UV-stråler og regn. Du kan kjøpe to forskjellige typer markiser, manuelt betjente med håndtak eller en enklere løsning med innebygget motor og fjernkontroll. Uansett hvilken type du foretrekker, kan markisen være ute og klar på kort tid, for å gi skygge eller være et tak over hodet.

Markiser med kraftig aluminiumsramme og slitesterkt stoff

Markisene har en kraftig aluminiumsramme. Kombinert med det kraftige og holdbare stoffet, kan du få glede av markisen lenge. Det nye uterommet blir fort et naturlig møtested når man er ute. Stoffet er 280 g/m² polyester, vanntett og med høy UV-bestandighet. Det slanke markisekassetten er elegant, og vil knapt lagges merke til når markisen kjøres inn. Våre kvalitetsmarkiser leveres komplette og monteringsklare.

Pass på å montere markisen riktig

Montering av markise krever litt monteringskunnskap av tunge gjenstander på vegg eller tilsvarende. Du må måle nøyaktig hvor du skal plassere markisen, og du må vite hvordan du kobler til kabelen, hvis du velger en markise med motor og fjernkontroll. I tillegg er markisen tung, så sørg for at dere er to eller flere til jobben. Ring en markisemontør hvis du er i tvil, og få de til å gjøre jobben slik at ingen blir skadet under monteringen eller bruken i ettertid. Du kan se de elegante markisene her: https://www.dancovershop.com/no/products/markiser.aspx

Share

%d bloggers like this: