SANUS, det nye drivhuset i polykarbonat – kraftige og vedlikeholdsfrie materialer

Drivhus, Drivhuset, Tradisjonelle Drivhus, Polykarbonat, SANUS, Aluminiumsdrivhuset, Polytunnel, Tunneldrivhusene

Det nye drivhuset SANUS i polykarbonat, med kraftige 6 mm polykarbonatpaneler i en elegant aluminiumsramme leveres i 5 størrelser – og kommer til å gi hjemmedyrkede avlinger og blomster i mange måneder hvert år. Drivhuset har det perfekte klimaet for å dyrke mye forskjellig frukt, grønnsaker og blomster som krever et mer beskyttet og varmt klima enn det du kanskje kan få til i hagen. Taklukene, vinduet på endeveggen og den doble døren sørger for en passende temperatur selv på varme dager.

Drivhus med kraftige vinduer i polykarbonat

Drivhuset SANUS leveres med de praktisk talt uknuselige vinduspanelene i polykarbonat. Dette materialet er mye kraftigere enn glasset du hadde i tradisjonelle drivhus. Du trenger ikke å bekymre deg for vekstforholdene inne i drivhuset, ettersom lystransmisjonen er så høy som 82 %. Drivhuset er lett å montere uten bruk av spesialverktøy. Dessuten gjør D-profilene i spesialaluminium sammen med de syrefaste boltene, drivhuset i stand til å tåle de fleste klima med snø og regn. Drivhuset har en 6 cm sokkel i aluminium som gir ekstra stabilitet, og det vil passe perfekt i de fleste hager. Du får drivhuset SANUS i størrelser fra 6,38 m2 opptil 18,56 m2.

Drivhus i polykarbonat med automatisk ventilasjon!

Drivhuset SANUS i polykarbonat fra Dancover har Thermovent® – en automatisk taklukeåpner utviklet i Danmark. Lukeåpneren bidrar til å holde ønsket temperatur – og luftfuktighet – i drivhuset. Med riktig ventilasjon, holdes plantene i god kondisjon til enhver tid. Varmen og det generelle klimaet inne i et drivhus spiller en viktig rolle i vekstprosessen, men det er viktig at det ikke blir for varmt heller! Med en automatisk åpner, kan du være sikker på at lukeåpneren åpner og lukker takluken automatisk i henhold til temperaturen på innsiden av drivhuset. Thermovent® krever ingen strømtilførsel eller batterier, og du trenger aldri å slå de av eller på.

Drivhus i polykarbonat og alle andre typer drivhus

De elegante drivhusene SANUS i polykarbonat er bare en liten del av det omfattende utvalget av mange forskjellige typer drivhus. Vi tilbyr alle slags drivhus – det klassiske aluminiumsdrivhuset med vinduer i glass, drivhus med de kraftige og nesten uknuselige vinduene i polykarbonat – og til sist – de rimelige tunneldrivhusene, polytunnel, der du kan dyrke frem en overflod av egne råvarer til en veldig rimelig pris. Se mer på Dancovershop.com.

Share

%d bloggers like this: