Redskapsboder fra Dancover – nå i et enda større utvalg!

Redskapsboder

Redskapsboder fra Dancover leveres i mange forskjellige størrelser og design, slik at du alltid finner den redskapsboden du er på utkikk etter her hos oss. Vi tilbyr solide vedlikeholdsfrie boder i kraftige, lette stålplater eller i værbestandig og slitesterkt polykarbonat med et takvindu som gir naturlig lys på innsiden av boden på dagtid. Den romslige redskapsboden er en perfekt lagringsplass til hageredskapene, maskineri og alt annet hele året rundt. Nå er riktig tidspunkt til å finne og bestille den nye redskapsboden fra Dancover. Med en redskapsbod i metall eller polykarbonat, har du plass til alle hageredskapene og maskinene og det vil være lett å finne alt du trenger raskt. Med en velorganisert redskapsbod er det mye enklere å holde hagen vakker og velstelt. En redskapsbod fra Dancover sørger for sikker lagring av redskapene, gressklipperen og alt det andre du trenger til hagearbeidet.

Redskapsbodene har en 10-års garanti mot gjennomkorrosjon

Vi har et stort utvalg med redskapsboder i mange forskjellige størrelser, farger og materialer. Du kan få metallboder fra de populære merkene ProShed og Yardmaster, og vi har en rekke innovative redskapsboder i kraftig polykarbonat med takvindu som gir naturlig lys på innsiden av boden på dagtid. Vær oppmerksom på at vi har en 10-års garanti mot gjennomkorrosjon på ulike redskapsboder fra blant annet ProShed. Når du kjøper en redskapsbod fra Dancover, anbefaler vi at du plasserer boden på et fast og plant underlaget laget av betong, belegningsstein, treverk eller tilsvarende. Hvis du velger å plassere redskapsboden rett på bakken, bør du først legge ned en presenning som en membran og deretter legge et gulv på innsiden av hageboden. Denne konstruksjonen vil gi bedre isolering og minimalisere kondensen på innsiden av redskapsboden. Vær oppmerksom på at vi selger kroker og hyller til redskapsboden ProShed, for å bidra til å organisere hageredskap, maskineri og alt annet.

Redskapsboder fra Dancover i mange forskjellige størrelser og farger

Det å ha en redskapsbod i den rette størrelsen tilpasset egen hage og behovene du har for lagringsplass, vil gjøre det enkelt for deg å bli organisert. Du kan bruke redskapsboden til mye mere enn bare hageredskapene. En redskapsbod i den rette størrelsen vil gi deg plass til alle slags byggematerialer, leker, sportsutstyr, familiens sykler og mye mere. Dancover har et stort utvalg av kraftige, holdbare og vedlikeholdsfrie redskapsboder. Glem rust, råte eller malingsflass. Vi har en rekke mindre redskapsboder til den lille hagen eller gårdsplassen og større boder til blant annet større hager. I tillegg har vi større metallgarasjer og boder med plass til én eller flere biler, maskiner og materialer. Hvis du har spørsmål om de kraftige og vedlikeholdsfrie redskapsboder, ta kontakt med xpertene våre på e-post, Skype eller chat.

Share

%d bloggers like this: