Nye vakre ZEN-drivhus og -oransjerier

drivhus

Et vakkert drivhus eller et elegant oransjeri er en luksus de fleste kan skaffe hvis de ønsker få enda mer ut av hagen. Et drivhus eller oransjeri er en vakker og praktisk konstruksjon, som kan plasseres i de fleste hager. Med et drivhus i hagen får du nesten et magisk rom der du kan dyrke en overflod av deilige hjemmedyrkede grønnsaker, frukt og blomster i alle regnbuens farger. ZEN-serien dekker et stort utvalg av drivhus og oransjerier i høy kvalitet – fra de kompakte veggdrivhusene med vinduspaneler i polykarbonat til det store og inviterende T-formede oransjeriet med klassisk herdet glass. Serien består også av et utvalg klassiske drivhus fra 3,4 m2 opptil 7,45 m2.

ZEN-oransjerier gir en herlig følelse av fred og ro

Spesielt oransjeriene i ZEN-serien gir en følelse av luksus. Du kan se frem til å nyte synet av det nye oransjeriet i hagen. Velg mellom det sekskantede oransjeriet og det store T-formede oransjeriet – begge med tradisjonelt herdet glass. De to elegante oransjeriene er henholdsvis på 7,99 m2 og 12, 78 m2, og det er godt med plass til det elegante tilfluktsstedet når du ønsker en liten pause fra alt av kjas og mas fra hverdagen på utsiden. Vi har gitt serien navnet ZEN, som betyr fred eller ro. De nye oransjeriene har akkurat det – et rolig sted borte fra alt sammen – og likevel med full utsikt til utsiden. Med et drivhus eller oransjeri i hagen, kan du nyte hagen når du ønsker å trosse været.

Velg mellom herdet glass og polykarbonat

Den nye ZEN-serien med elegante drivhus og oransjerier leveres både med tradisjonelt herdet glass og det lette og kraftige polykarbonatet – avhengig av hvilket drivhus du velger. Uansett hvilke vinduspaneler du foretrekker, gir begge typene perfekt lys på innsiden av drivhuset for å sørge for optimale vekstforhold til plantene. I tillegg har alle drivhusene og oransjeriene i ZEN-serien en lett og vedlikeholdsfri aluminiumsramme slik at du ikke trenger å bekymre deg for malingsflass, råte eller rust, men kan fokusere på de herlige plantene på innsiden av drivhuset eller oransjeriet.

Share

%d bloggers like this: