Solseil til behagelig skygge på terrassen og andre steder

https://www.dancovershop.com/no/products/sol-seil.aspx

Solseil kan være den enkleste, rimeligste og mest elegante måten å få perfekt skygge, uansett hvor du ønsker å ha et sted med behagelig skygge på en av de varme dagene. Kort fortalt, et elegant solseil sørger for skygge når du trenger å komme deg bort fra solen en kort stund eller en lenger periode. Utvalget av lette og elegante solseil kan nesten monteres overalt – på terrassen i hagen, over lekeplassen til barna, badestampen, spiseområdet og andre steder. Inkludert med solseilet får du nødvendig tauverk til enkel montering – til noen av solseilene er også monteringsbraketter inkludert.

Solseilene er enkle å sette opp og ta ned

De lyse og elegante solseilene kan festes til det meste, men du må sørge for at du bare fester tauene til stabile og solide gjenstander, som er sterke nok til å holde draget fra seilet. Selv om det UV-bestandige og lette solseilet i PE er lette i seg selv, vil det alltid være en viss kraft å regne med når vinden tar tak i seilet. Derfor anbefaler vi at du tar ned solseilet etter hver bruk. Da trenger du ikke bekymre deg for at det blåser opp. Vær oppmerksom på at solseilene i hagekolleksjonen er laget for å gi skygge og vil ikke beskytte mot regnet, ettersom de ikke er vanntette!

Solseilene som en del av hagekolleksjonen

Et elegant solseil er ikke bare dekorativt og fint og ha. Duken vil også bidra som beskyttelse mot for mye sol. Som alle vet, vi må ta godt vare på oss selv når solen skinner. De fleste av oss elsker å være ute på en herlig, solrik dag – men husk å beskytte deg selv og dine kjære mot for mye sol. Det å lage skygge er en enkel og effekt måte å gjøre dette. Vi har solseil til trygg og behagelig skygge, i tillegg til mange andre løsninger som terrassetak, parasoller, markiser, hagepaviljonger og mye annet. Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål om de ulike solseilene eller andre kvalitetsprodukter til skygge og beskyttelse. Du kan se alle solseilene i hagekolleksjonen her: https://www.dancovershop.com/no/products/sol-seil.aspx

Share

%d bloggers like this: