Luftavfuktere til inneklima både hjemme og på oppbevaring

https://www.dancovershop.com/no/products/luftavfuktere.aspx

Luftavfuktere til hjemmet eller til andre steder, vil bidra til å fjerne overflødig fuktighet i luften. Dette er en effektiv måte for å skape et bedre inneklima og få luftsirkulasjon samtidig. Høy luftfuktighet kan være skadelig både for helsa, selv bygningen og alt som befinner seg på innsiden. De ulike luftavfukterne bruker avansert teknologi for å fjerne overflødig luftfuktighet. Etter behandlingen sendes luften tilbake i rommet med en lavere fuktighetsprosent. Kort fortalt, en luftavfukter fjerne overflødig luftfuktighet for å få et bedre inneklima. Det å riktig luftfuktighet inne utgjør en stor forskjell for helsen og gjør det tryggere og ha ting som materialer, båter og annet som oppbevares. Du får forskjellige luftavfuktere avhengig av hvor mange kubikkmeter du ønsker å forbedre. Vi har luftavfuktere til huset, båten, lagerteltet, lagerbygningen og tilsvarende.

Luftavfuktere til båten, caravanen og kjelleren

De små, bærbare luftavfukterne er perfekte til å fjerne overflødig luftfuktighet fra båten, caravanen, bobilen og lagertelt. Det er en god løsning når du har en båt eller caravan i vinteropplag. Det å ha en luftavfukter som tørker luften inne i båten eller caravanen, sørger for at alt av tekstiler som puter, tepper og gardiner holder seg fine og tørre. Luftavfukteren vil også holde mugg og kondens i sjakk. Lav luftfuktighet er også gunstig for det elektriske systemet, og de er bare i drift når fuktigheten overstiger et visst nivå. Vi anbefaler at luftfuktigheten inne bør ligge rundt 40-45%, men du står fritt til å bestemme nivået selv.

Luftavfuktere skape tørre og sikre lagringsforhold

Luftavfuktere er viktige når du har andre ting enn båter og caravaner i lagring. I alle slags lagerfasiliteter, lagertelt eller lagerbygninger, er det viktig og kontrollere fuktighetsnivået. For mye fuktighet kan skade mye. Installerer du en luftavfukter, får du ned fuktighetsnivået inne i lagerrommet eller lagerteltet, og samtidig får du sirkulasjon i luften. Du får et bedre inneklima og samtidig kan du spare penger på oppvarming ettersom det er lettere å varme opp tørr luft enn fuktig luft. Se de forskjellige luftavfukterne her: https://www.dancovershop.com/no/products/luftavfuktere.aspx

Share

%d bloggers like this: