Hagebasseng til hjemmeferien eller staycation i 2021!

https://www.dancovershop.com/no/products/basseng.aspx

Ikke gå glipp av det store utvalget med morsomme hagebasseng til sommeren som er rett rundt hjørnet. Enten vi liker det eller ikke, vil nok mange av oss få enda en hjemmeferie i år. Da må vi være kreative for å gjøre sommeren morsom for både oss selv og barna. Med et basseng i hagen, kan du se frem til mange timer med mye moro for alle. Vi har basseng i forskjellige størrelser, slik at du kan velge bassenget som passer egne behov avhengig av størrelsen på familien, størrelsen på hagen og hvor gamle barna er. Husk at det ikke er krav til at du trenger å ha barn når du bestiller et basseng. Bassengene til å graves ned vil se fantastiske ut i de fleste hager, og da kan du få alt det avkjølende vannet bare for deg selv! Forestill deg å flyte rundt på en luftmadrass i solen i eget basseng i hagen – det blir ikke særlig bedre!

Bassengpakke med skimmer, filter og mye mere

Vi har ulike bassengpakker eller bassengsett, som alle har de tingene du trenger for å komme i gang. Det er bare å fylle i vann! Alle nedgravde basseng trenger mer forarbeid, men bassenget vil ta seg fantastisk ut og blir en mer integrert del av hagen enn de andre bassengene. På en annen side, når du fyller et basseng som står på bakken med glade mennesker i alle størrelser, glemmer du fort alt om design og farger – og nyter heller øyeblikket. Hvis du foretrekker en mer diskré farge på bassenget, har vi en bassengserie med diskré stålvegger i antrasitt, som kanskje passer bedre inn enn et hvitt basseng. Det er helt opp til deg! Enten du foretrekker et hvitt basseng eller et grått basseng, et basseng som står på bakken eller et nedgravd basseng, du får et holdbart hagebasseng av kvalitetsmaterialer og god funksjonalitet.

Hagebasseng krever litt vedlikehold – vi har gjort det enkelt for deg!

For at et basseng skal være innbydende, må vannet være rent til enhver tid. Med en skimmer, et bassengfilter og kanskje en robotrenser, så får du akkurat det. Selv når du dekker til bassenget når det ikke er i bruk, vil løv og rusk ende opp i bassenget. Skimmeren fjerner alt fra overflaten, mens et filter eller robotrenser vil ta hånd om bunnen og sidene. Vi har et nytt og innovativt filtersystem som bruker filterballer, der bare 300-400 g med filterballer kan erstatte 25 kg sand som ble brukt i de gamle filtrene. Filterballene tilsvarer en filtreringsoverflate som er 20 ganger større enn de gamle variantene, og fjerner partikler og urenheter fra vannet helt ned til 10 mikrometer, mens sand bare fjerner partikler på størrelse med 40-50 mikrometer.

Sørg for å bestille et hagebasseng i riktig størrelse

Enten du ønsker et lite basseng til barna eller et stort basseng til hele familien, vi kan hjelpe deg å finne det rette hagebassenget. Har du noen spørsmål om noen av de mange bassengene, bassengpakkene eller bassengtilbehøret? Ring oss gjerne eller send en e-post. Du kan også bruke chatten. Vi kan hjelpe deg med å finne det rette bassenget, slik at du får en flott hjemmeferie i 2021! Vi ønsker at du skal ha den beste bassengopplevelsen hver gang! Se alle hagebassengene og tilbehøret her: https://www.dancovershop.com/no/products/basseng.aspx

Share

%d bloggers like this: