Et elegant hagehus til gjester, jobb eller som et sted for å slappe av

https://www.dancovershop.com/no/products/tre-hytter.aspx

Med det store utvalget av elegante hagehus laget av tre, har du anledning til å velge et praktisk og vakkert tilbygg til hagen. Du kan velge mellom mange forskjellige design og størrelser. De fleste av de solide og elegante hagehusene, er laget av nordisk gran (picea abies), som er et robust og slitesterkt materiale. Hagehuset vil ikke bare være et naturlig sted å være. Her kan du også glede deg over den solide materialkvaliteten, utseendet og den atmosfæren du får, av en trekonstruksjon i denne kvaliteten. Du kan kjøpe et hagehus i ubehandlet treverk, eller malt mørke- eller lysegrått med hvite dører og vinduer. Når du bestiller et ubehandlet hagehus, må det behandles utvendig med trebeskyttelse for at det skal vare lenge. Hvis du foretrekker det naturlige utseende på hagehuset, bruker du bare en transparent trebeskyttelse, så beholder huset mer eller mindre den samme finishen uten et beskyttende malingslag. Hagehusene er bygget for holdbarhet, slik at du kan hygge deg med det nye rommet i hagen i mange år framover – med litt vedlikehold fra tid til annen.

Bruk hagehuset til mange forskjellige formål

Et hagehus, blir et fantastisk sted til mange forskjellige formål. I hagehuset, kan du sitte å jobbe i lyse og trivelige omgivelser, bruk det til et sted å slappe av, til trening eller som et lekerom for barna. Det er åpenbart at det koselige huset kan brukes til overnatting, for venner og familie som er på besøk en natt eller flere. De forskjellige hagehusene er romslige, de har store dører som gir enkel adkomst og vinduer som gir et fantastisk lysinnfall. Når du åpner dørene, kan du kombinere interiøret med hagen, noe som gjør hagehuset til en integrert del av hagen eller uteplassen. Elsker du å være ute i det fri? Bruk det elegante hagehuset som et avansert tilfluktssted til å ta en blund, men la dørene stå på vidt gap. Da kan du sove ute i hagen uten å bekymre deg for litt nedbør i løpet av natten.

Bruk det nye hagehuset som et artig DIY-prosjekt

Når du bestiller et hagehus, leveres det som et prefabrikert monteringssett. Dere bør være minst to til jobben, da de forskjellige delene kan være tunge, og du må være nøyaktig når du monterer sammen elementene. Du trenger ikke spesialverktøy til monteringen, men det kan være en fordel å ha litt erfaring med denne typen arbeid. Deretter følger du ganske enkelt den detaljerte, trinnvise monteringsanvisningen, og etter en stund står det nye hagehuset klart. Har du et hagehus i ubehandlet treverk? Da må du behandle det med trebeskyttelse for å beskyttelse mot vær og vind. Innvendig kan du beholde treverket ubehandlet (men husk at gran gulnes forholdsvis raskt), eller bruk en miljøvennlig interiørmaling, -beis eller -lakk. Har du spørsmål om hagehusene eller noen av de mange andre produktene? Ta gjerne kontakt på telefon, send oss en e-post eller bruk chatten. Se de ulike hagehusene og mye annet her: https://www.dancovershop.com/no/products/tre-hytter.aspx

Share

%d bloggers like this: