Lagercontainere er en kraftig, sikker og fleksibel løsning

https://www.dancovershop.com/no/products/lagercontainere.aspx

Lagercontainere i varmgalvanisert stål er en trygg og fleksibel lagringsløsning når du har noe du vil lagre, til en konkurransedyktig pris. Våre to containerserier er værbestandige og bygget for å stå ute til enhver tid. Du kan også bruke de solide containerne inne hvis du vil. De to seriene, Orion og Rigel, har lett adkomst, romslig lagringsplass til alle slags materialer og mye mere, og du kjøpe forskjellig tilbehør som hyller, kjøreramper og mye annet. Containerne er en veldig fleksibel løsning fordi du han montere og demontere containerne når du trenger å tilpasse lagringskapasiteten. Du kan flytte lagercontainerne med en gaffeltruck eller kran, for å ha optimal lagringsplass til enhver tid. Containerne tar kun opp begrenset med plass når de er demonterte.

Miljøcontainere med oppsamlingskar

Orion-serien med solide lagercontainere er spesialbygde miljøcontainere med oppsamlingskar i gulvet til lagring av oljebaserte og brennbare materialer. Miljøcontainerne tilfredsstiller spesialkrav til lagring av disse materialene. Med oppsamlingskaret i gulvet unngår du kjemiske utslipp som skader miljøet. Har du en eller flere Orion miljøcontainere, er du garantert at du ikke forurenser miljøet om du skulle få en lekkasje.

Lagercontainere med et solid tregulv

Lagercontainerne har også et solid tregulv enten i 35 mm plank (Orion-serien), eller et slitesterkt gulv i OSB/Oriented Strand Board, et trebasert plateprodukt (Rigel-serien). Det gjør containerne mer innbydende og gir en behagelig atmosfære når du går inn i lagercontaineren. Bruk de romslige containerne til oppbevaring og lagring, eller bruk den solide og trygge konstruksjonen til noe annet, som et verksted med verktøyhyller og alt annet du trenger på verkstedet. Du kan sikre lagercontaineren med en låsebom og en hengelås. For enkel adkomst med sekkehjul eller tilsvarende, bestill en kjørerampe i solid, sklisikker aluminium.

Utstyr til lagercontainerne

De to seriene med lagercontainere, Orion og Rigel, har en rekke ekstrautstyr du kan bestille fra butikken. Du kan f.eks. bestille hyller, kjørerampe, fester til gassflasker, låsebom, løfteskinner til gaffeltruck og ventilasjonsgitter. Vær oppmerksom på at du bestiller det rette ekstrautstyret i forhold til containerseriene. Vi har gitt seriene navnene Orion og Rigel, og for at du skal spare tid og penger, sørg for å bestille til riktig serie. Du må gjerne kontakte oss hvis du er i tvil, så hjelper vi deg til å finne dette rette produktet til lagercontaineren. Du kan se alle de ulike lagercontainerne og ekstrautstyr/tilbehør her: https://www.dancovershop.com/no/products/lagercontainere.aspx

Share

%d bloggers like this: