Et bioklimatisk pergola-paviljong blir et stilig og avskjermet område

https://www.dancovershop.com/no/products/bioklimatiske-pergolaer.aspx

En bioklimatisk pergola-paviljong kan utgjøre stor forskjell på uteplassen eller hagen. Pergola-paviljongene, er laget av kraftige og slitesterke materialer som veier lite, og har det ikoniske flate taket laget av tverrbjelker, lameller, solid stoff – eller en kombinasjon. I motsetning til de fleste av alle de forskjellige hagepaviljongene, er pergola-paviljongene åpne konstruksjoner uten sidevegger eller gardiner – perfekte til å plassere på, eller i nærheten av terrassen. Disse moderne og minimalistiske pergolaene, vil se fantastiske ut nesten hvor som helst.

Bioklimatiske pergola-paviljonger i kraftige, holdbare og vedlikeholdsfrie materialer

De frittstående pergola-paviljongene, er relatert til våre terrassetakene og hagepaviljonger med sidevegger. Ordet “pergola” er italiensk og betyr “projeksjon”. Opprinnelig ble en pergola laget med bjelker som stakk ut fra en yttervegg på et hus og ble støttet av søyler eller stolper, akkurat som terrassetakene. Med et terrassetak eller en pergola-paviljong, kan du hygge deg med behagelig skygge og være ute selv når det regner. Istedenfor de fastmonterte terrassetakene, kan du plassere en frittstående bioklimatisk pergola-paviljong hvor du vil. Pergolapaviljongen er en elegant, fleksibel og minimalistisk konstruksjon som gir behagelig skygge når taket er lukket, og fri utsikt til himmelen og solen når det er åpent.

Bioklimatiske pergolapaviljonger med en eller flere sidevegger

Ønsker du pergola-paviljongen litt mer lukket, skjermet og privat, kan du bestille en eller flere sidevegger, eller en sjalusivegg. Du kan ha myke gardiner eller sidevegger og fast sjalusivegg, som du kan åpne og lukke enten manuelt eller ved hjelp av en fjernkontroll. Du kan til og med kjøpe skyvedører i glass til noen av pergolaene. Avslutningsvis, kan du bestille en eller flere lamellvegger til skygge og elegant stil.

Pergola-paviljong og sikkerhet

De bioklimatiske pergola-paviljongene, er kraftige konstruksjoner i lette materialer. Sørg for å feste konstruksjonen til fundamentet eller bakken, for å unngå ulykker i tilfelle kraftig vind. Spesielt hvis taket er lukket, kan vinden ta tak og flytte hele konstruksjonen dersom det ikke er sikret med jordankre, boltet fast eller tilsvarende. Pass på å fjerne taket eller åpne lamellene ved snøfall. Se de vakre bioklimatiske pergolaene her: https://www.dancovershop.com/no/products/bioklimatiske-pergolaer.aspx

Share

%d bloggers like this: