Hevede blomsterbed med gjennomsiktig drivhustak

https://www.dancovershop.com/no/products/opphevet-blomsterbed.aspx

Hevede blomsterbed i et lett, elegant og tidløst design. Et hevet blomsterbed med et solid og transparent tak utgjør det perfekte minidrivhuset til alle slags planter fra tidlig vår og utover sommeren. De kompakte blomsterbedene og drivhusene fra det populære merket Garden Collection er perfekte til terrassen, balkongen eller et eller annet sted i hagen. Når du dyrker noe i et hevet blomsterbed, er det lett tilgang til plantene når du ønsker å luke, stelle med plantene og vanne. Det går raskt å montere de ulike hevede blomsterbedene. Du fyller bare opp med plantejord av god kvalitet, så er du klar til å plante frø eller planter i det hevede blomsterbedet.

Hevede blomsterbed med same effekt som et stort drivhus

Det klare taket på de ulike hevede blomsterbedene gjør de kompakte enhetene effektive når det gjelder å dyrke alle slags planter. Hagekolleksjonen har et stort utvalg av alle typer hevede blomsterbed i malt treverk, WPC, stål og andre materialer. De ulike hevede blomsterbedene kan brukes fra tidlig vår, gjennom sommeren og til langt utover høsten. De kompakte blomsterbedene med tak gjør det mulig å starte tidlig om våren og når været blir varmere, kan du fjerne taket og bare glede deg over blomsterbedet slik det er. Noen av de små drivhusene har et inkludert insektsnetting, som beskytter de små plantene mot insekter og fugler. Når du har lyst til å omarrangere på terrassen eller i hagen for den nye hagesesongen, er det enkelt å tømme de små blomsterbedene og minidrivhusene, slik at du kan flytte dem dit du vil

Plantekasse med en selvvannende kapillærboks

Foruten det store utvalget av solide og elegante hevede blomsterbed, med eller uten det gjennomsiktige taket, kan du bestille en eller flere av de elegante plantekassene, som også kan gi en overflod av blomster terrassen eller inne i et stort drivhus. Plantekassene er også en del av Garden Collection og leveres med en selvvannende kapillærkasse slik at du slipper å vanne hele tiden – settet vil være selvforsynt i lengre perioder slik at de dyrebare plantene ikke tørker ut. Du kan se alle de ulike hevede blomsterbedene og plantekassene her: https://www.dancovershop.com/no/products/opphevet-blomsterbed.aspx

Share

%d bloggers like this: