Oppblåsbare glampingtelt er romslige og morsomme

https://www.dancovershop.com/no/products/glampingtelt.aspx

Et oppblåsbart glampingtelt er perfekt når du vil ha et spesielt sted – ute på tur eller ute i hagen. Et oppblåsbart glampingtelt er en enkel måte å oppgradere en campingtur og hygge seg med en morsom og komfortabel opplevelse. Det romslige glampingteltet med den unike oppblåsbare rammen, sørger for en campingopplevelse utenom det vanlige. Det vakre glampingteltet har en muggbestandig kanvasduk i vanntett 200 g/m² poly-bomull med en vannsøyle på 500 mm. Gulvduken i robust PVC, har en vannsøyle på 3000 mm. Når du setter opp teltet, starter du den inkluderte pumpen og blåser opp PVC-tubene som utgjør rammen. De solide tubene har en diameter på Ø 20 cm, og rammen festes til duken med myke bånd i Oxford/PE.

Romslige glampingtelt med gode egenskaper   

De innovative og oppblåsbare glampingteltene har 4 ventilasjonsåpninger i taket. Sammen med de to dørene gir de god ventilasjon, slik at du kan ha et hyggelig opphold inne i det store teltet. Du kan dekke dørene med myggnetting, slik at du har ventilasjon og utsikt uten å plages med alle slags flygende insekter inne i teltet. Det oppblåsbare glampingteltet har en takhøyde på 2,5 m, noe som gjør det stort og romslig og gir en behagelig romfølelse inne i teltet. Vær oppmerksom på at bortsett fra teltet og den elektriske pumpen, er barduner, plugger og en bæreveske inkludert.

Oppblåsbare glampingtelt fra vårt varemerke TentZing®

De elegante og romslige glampingteltene er laget for å oppgradere den tradisjonelle campingopplevelsen. Sett opp det oppblåsbare glampingteltet på kort tid og hygge deg med et eksklusivt opphold ute i naturen. Oppholdet vil være preget av mer stil og komfort enn klassiske campingopplevelsen. Du kan bruke det vakre TentZing® glampingteltet på en campingtur eller for å lage et mer permanent oppholdssted hjemme. Sett opp glampingteltet i hagen og ta deg tid til å slappe av når du vil. Vi garanterer at du kan se frem til en campingopplevelse utenom det vanlige med dette oppblåsbare glampingteltet fra vårt varemerke TentZing®.

Glamping er en fin måte å nyte utendørslivet

Glamping er en fantastisk måte å nyte naturen på nært hold. Hvorfor nøye seg med et lite telt når du kan bo storslått inne i et stort, romslig glampingtelt? Hvis du har et strømuttak i nærheten av teltet, kan du ha en varmeovn inne i teltet for å holde varmen selv når det er kjølig ute. Og hvorfor ikke ha litt skikkelig belysning når du først er i gang? Kort fortalt, du kan se frem til å utforske naturen, spille spill, slappe av og kanskje fortelle historier rundt bålet foran det oppblåsbare glampingteltet. Se det oppblåsbare glampingteltet og andre vakre glampingtelt her: https://www.dancovershop.com/no/products/glampingtelt.aspx

Share

%d bloggers like this: