CosyLifeStyle® – et moderne livsstilsvaremerke

https://www.dancovershop.com/no/products/pergola-paviljonger.aspx

CosyLifeStyle® av Dancover, er et moderne livsstilsvaremerke med et stort utvalg av kvalitetsprodukter som du kan hygge deg med i hagen, på terrassen eller bare generelt i hjemmet. Produktene har vært utviklet og produsert med fokus på design og funksjonalitet. Det å ha et produkt fra CosyLifeStyle®, vil være å ha en hagepaviljong, pergolapaviljong, drivhus og mer eleganse, komfort og kvalitet til best mulig pris. CosyLifeStyle® gir den perfekte blandingen av kvalitet og veldig konkurransedyktige priser. Vi har fine og elegante produkter i et moderne design, laget av holdbare materialer med mange detaljer, som sørger for at utendørslivet er komfortabelt, behagelig og koselig.

Vakre hagepaviljonger og pergolapaviljonger

CosyLifeStyle® av Dancover har, blant mange andre produkter, en serie med vakre hagepaviljonger i solide, holdbare og vedlikeholdsfrie materialer som aluminium og galvanisert stål. Dette betyr at du kan fokusere på det gode livet, glemme alt om rust, råte og vedlikehold generelt. Seriene inkluderer også eksklusive terrassetak i kraftige og vedlikeholdsfrie materialer, for å få et herlig uterom der du kan hygge deg i mange timer med behagelig skygge og beskyttelse mot regnet.

Drivhus og vakre oransjerier i polykarbonat

Er du ute etter et vakkert drivhus eller et oransjeri, som kan bli et vakkert tilskudd i de fleste hager? De solide drivhusene og oransjeriene har paneler i polykarbonat istedenfor det klassiske vindusglasset, som kan være mer skjørt i mye vind eller hvis noe treffer konstruksjonen. De kraftige panelene i polykarbonat er mer eller mindre uknuselige og vil vare i mange år. Både drivhusene og oransjeriene gir perfekte vekstvilkår til de fleste plantetyper – fra enkle grønnsaker til vakre blomster. I tillegg kan du bruke oransjeriene som en herlig hagepaviljong og være ute i hagen i nesten all slags vær.

CosyLifeStyle® har også terrassevarmere, parasoller og varme pledd

Når solen har gått ned, vil terrassevarmerne fra CosyLifeStyle® utgjøre en stor forskjell når de gir varme til deg og gjestene på terrassen eller på innsiden av hagepaviljongen. For å gjøre kvelden litt varmere og koseligere, bruk teppene eller pleddene i fuskepels. De vil holde både deg og gjestene varme sammen med terrassevarmerne. Parasollene vil også gi en behagelig skygge på dagtid, og være et fint og koselig sted om kvelden på terrassen. Se hele produktutvalget fra CosyLifeStyle® her:
https://www.dancovershop.com/no/products/pergola-paviljonger.aspx

Share

%d bloggers like this: