Telthaller PRO med en kraftig ramme og slitesterk PE-duk

https://www.dancovershop.com/no/products/lagertelt.aspx

Telthaller PRO er et rimelig alternative til noen av de dyrere telthallene på markedet med PVC-duk osv. Dancover har nye telthaller i PE i størrelser fra bare 24 m2 opptil 50 m2. Duken er laget av kraftig og slitesterk 300 g/m2 PE-duk i en 3-lags konstruksjon med belegg på begge sider. Duken har innebygget ripstopp-effekt, som vil forhindre en mulig rift fra å utvikle seg ytterligere. Duken er UV-bestandig for å gi lang levetid og god beskyttelse av det som lagres. Den solide rammen er laget av 50 mm galvaniserte stålrør, behandlet for å forhindre korrosjon. Jordspyd er inkludert slik at du kan feste bunnrammen til underlaget for å sikre teltet mot kraftig vind. Vi anbefaler at du også bestiller en safetypack med stormstropper, slik at konstruksjonen sikres enda mere – bare for å være på den sikre siden.

Telthaller PRO til beskyttelse av alle slags ting

De nye telthallene PE er del av den nye serien med kraftige og fleksible telthaller med duk i PE. De rimelige telthallene er tiltenkt profesjonelle og andre med et behov for rimelig, fleksibel og trygg lagring. Den nye serien er et godt alternativ til de eksisterende telthallene og den lille størrelsen kompletterer det store utvalget for å dekke mer eller mindre alt innen profesjonell lagring. Bruk de holdbare telthallene PE til å lagre alt fra kjøretøy og båter – til materialer, produkter og fôr – og kanskje som en midlertidig arbeidsplass i sammenheng med bygging og anleggsarbeid eller tilsvarende. De to store presenningsportene gir enkel adkomst og gjør det enkelt å holde en oversikt over det som lagres.

Telthaller som en del av det enorme utvalget til Dancover

De nye telthallene PE er del av det store utvalget av profesjonelle lagringsløsninger – et av de største utvalgene på markedet! Vi har alt fra garasjetelt, presenninger, lagertelt og telthaller – opptil store lagerbygninger mm. Besøk Dancovershop.com for å se de nye og rimelige PE telthallene og alle de andre lagringsløsningene i høy kvalitet til veldig konkurransedyktige priser. Har du spørsmål om noen av alle lagringsløsningene, ring oss gjerne eller send en e-post. Xpertene kan hjelpe deg med å finne den perfekte lagringsløsningen.

Share

%d bloggers like this: