Tønnebadstuer i vakkert nordisk treverk

https://www.dancovershop.com/no/products/badstuer.aspx

Tønnebadstuer er klassiske badstuer som skal plasseres et sted i hagen eller på hytta. Tønnebadstuene er laget av vakker og slitesterk nordisk gran. Badstuene tar ikke opp mye plass, men vil være en utrolig luksus, ettersom en tønnebadstue gir mange timer med ren glede. Når du tilbringer tid inne i en tønnebadstue, får du timevis med avslapning og stressavlastning. En betydelig fordel med å ha en tønnebadstue hjemme, er at du kan bruke badstuen akkurat når du vil. I tillegg bestemmer du hvem du vil dele den hyggelige opplevelsen med, i motsetning til offentlige badstuer.

Ulike typer tønnebadstuer

Du kan kjøpe ulike badstuer i forskjellige størrelser og former – klassiske badstuer og moderne tønnebadstuer. Vil du ha en tønnebadstue med ett eller to rom, og hvilken badstuovn vil du ha? Uansett hvilken badstue du velger og bestiller, vil du nyte dette varme rommet ute i hagen. Du kan se frem til å slå på badstuen og ha en hyggelig stund, som virker avslappende etter jobb eller etter en god treningsøkt. Kort sagt, det å ha en tønnebadstue betyr mye kvalitetstid når du selv vil.

Velg badstuovnen du vil ha

Tønnebadstuene selges uten den viktige badstuovnen. Derfor må du bestille badstuovnen du foretrekker, samtidig som du bestiller badstuen. Har du allerede en badstue og trenger en ny badstuovn? Du er gjerne bestille badstuovnen separat fra oss. Som du allerede vet, er en solid badstuovn nødvendig for å produsere den fantastiske varmen i badstuen. Varmen hever pulsen, og blodårene utvider seg siden hjertet begynner å slå litt raskere. Du kan kjøpe en klassisk badstuovn i rustfritt stål eller en ovn i form av en vanndråpe som henges opp på badstuveggen. Det er god plass til badstustein i begge ovnene.

Tønnebadstuer til avslapning, smertelindring og ren glede  

Det å tilbringe litt tid i en dampende varm badstue er en fantastisk følelse. Du opplever en lykkefølelse ettersom hele kroppen utsettes for varmen, og hver muskel i kroppen varmes opp og slapper av. Det å ha en badstue hjemme i hagen sikrer kvalitetstid etter jobb, akkurat når du føler for det. Kanskje du har hatt en slitsom dag på jobben eller vært ute og løpt, syklet eller svømt, da kan du se frem til en hyggelig tid i badstuen. Konseptet med badstue er tusenvis av år gammel og har blitt brukt over hele verden. Gjennom tidene har folk overalt folk hatt et dampende varmt rom til avslapning, smertelindring og ettertanke. Se alle våre vakre tønnebadstuer her: https://www.dancovershop.com/no/products/badstuer.aspx

Share

%d bloggers like this: