Glamping er den nye måten for å hygge seg i naturen

https://www.dancovershop.com/no/products/glampingtelt.aspx

Glamping er den nye måten å hygge seg tett på naturen, uten å måtte forsake alt av luksus. Hvorfor ligge på bakken når du kan ha en skikkelig seng, hvorfor fryse når du kan ha en ovn, hvorfor sitte i mørket når du kan ha en lysekrone – eller i det minste litt belysning, slik at du kan se hva du gjør. Glamping har blitt den nye campingmåten for alle som elsker naturen, men har ikke lyst til å kaste alt av komfort på båten. Selve ordet glamping er sammensatt av ordene glamor og camping, luksuscamping kunne ha vært en annen betegnelse. Glamping er uansett et morsomt ord som beskriver fenomenet ganske presist.

Lavvoene fra TentZing® er laget til glamping

De store og elegante lavvoene er perfekte til glamping. Med de store, smarte og romslige lavvoene, kan du oppgradere den tradisjonelle campingturen, med et eksklusivt opphold midt ute i moder natur – med dertil mer stil og komfort. Bruk den elegante lavvoen fra TentZing® til en campingtur eller sett opp en permanent base. Du kan sette opp teltet rett ute i hagen, slik at du kan dra på glamping akkurat når du vil. Uansett hva du foretrekker, du kan se frem til noe helt annet enn en ordinær campingopplevelse med de vakre lavvoene fra TentZing®. Lavvoene er laget av vanntett 280 g/m2 bomullskanvas med en vannsøyle på 1000 mm. Gulvduken i 540 g/m2 ripstopp PVC, har en vannsøyle på 3000 mm, og du kan kjøpe forskjellig tilbehør som matter og et buet fortelt. Vær oppmerksom på den gode ståhøyden i de store teltene.

Glampingtilbehør som utgjør den ekstra luksusen

For å tilføre stil og komfort til lavvoen, kan du bestille gulvmatter formet som en halvsirkel og kanskje det buede forteltet, som blir til et overbygget inngangsparti til det majestetiske teltet. Mattene består av to halvsirkler i 100 % polypropylen i jacquard-vev med et elegant mønster. Mattene dekker hele gulvet på innsiden av lavvoen, det blir en fantastisk stemning og stil i teltet. Det buede forteltet foran lavvoen er laget av solid og vanntett bomullskanvas. Foruten å skjerme selve teltinngangen, blir forteltet et ekstra rom til bagasje, skotøy eller som en soveplass ute på varme netter. Se frem til å dra på glamping i år for å utforske naturen, slappe av eller fortelle røverhistorier rundt bålet foran den elegante lavvoen. Kort oppsummert, de unike lavvoene fra TentZing® er perfekte til den ultimate glampingturen. Se de vakre lavvoene og alt tilbehøret her:
https://www.dancovershop.com/no/products/glampingtelt.aspx

Share

%d bloggers like this: