FleXtents® Steel quick-up telt 8×8 m til alle de store begivenhetene i livet

https://www.dancovershop.com/no/product/FT135938.aspx

FleXtents® quick-up telt er det beste varemerket i Europa, og har mer enn 1800 forskjellige kombinasjoner hvis du teller med design, farger, størrelser osv. Det siste tilskuddet i denne populære serien er det nye funksjonelle og romslige quick-up teltet med en innovativ 2-i-1-løsning. De fleksible teltene i størrelsene 8×8 m eller 6×6 m er laget til store fester og begivenheter, men kan også benyttes til mindre anledninger ettersom du kan skille de to konstruksjonene og bruke dem individuelt.

FleXtents® Steel quick-up telt som en innovativ og fleksibel løsning

De store og elegante teltene eller quick-up teltene, består av to separate telt med størrelser på enten 4×8 m eller 3×6 m. Du kan lett kombinere de to innovative teltene til et romslig og sammenhengende partytelt. De store teltene eller partyteltene har mål på enten 8×8 m eller 6×6 m, og har plass til opptil 60 middagsgjester. Hvis du har en mottakelse uten så mange bord og stoler, kan du få plass til enda flere inne i teltet. Det er enkelt å sette opp det fleksible og innovative FleXtents® Steel-teltet raskt som bare det. Du kobler sammen de to rammene med de inkluderte koblingsbrakettene og monterer takrennene og ileggspanelene. Det fleksible teltet, eller partyteltet, består av to separate FleXtents® quick-up telt, som du kan bruke enkeltvis til mindre arrangementer!

FleXtents® quick-up telt som en fleksibel og elegant setting

Slitesterke sekskantede stålrør utgjør rammen på FleXtents® Steel quick-up teltet, for å sørge for maksimal styrke og stabilitet. De store fotplatene gir ekstra stabilitet og solid forankring når teltet er reist. I tillegg har du muligheten til å kjøpe bunnrammer som gir enda mer stabilitet. Høyden på FleXtents® kan justeres i tre posisjoner, slik at teltet alltid passer de behovene du har. Duken er laget av holdbar polyester i høy kvalitet, og takduken har et PVC-belegg som gir styrke og holdbarhet. Sideveggene har store buede vinduer, som sørger for et perfekt lysinnfall og en flott utsikt. Den vanntette duken er også UV-bestandig, flekkbestandig og vaskbar! Gå til Dancovershop.com og se alle FleXtents® quick-up -teltene, og finn det teltet som passer dine behov. Vi har tusenvis av forskjellige kombinasjoner, så du finner alltid den rette størrelsen, fargen, designet og legg til det tilbehøret du trenger for å gjøre teltet perfekt til anledningen og arrangementet vellykket.

FleXtents® – varemerke nr. 1 i Europa

De populære FleXtents® quick-up teltene i profesjonell kvalitet er resultatet av mange år med innovativ produktutvikling. Besøk Dancovershop.com og se det store utvalget, kontakt xpertene hvis du har spørsmål om de nye funksjonelle og romslige quick-up teltene med en innovativ 2-i-1-løsning eller noen av alle de andre teltene. Det siste teltet har et mål på enten 8×8 m eller 6×6 m, og er perfekt til store fester og arrangementer. Vær oppmerksom på at Dancover har spesialisert seg på digitale trykk, slik at du kan få FleXtents® quick-up teltet dekorert med eget grafisk design slik som logo og produktbilder osv.

Share

%d bloggers like this: