LED-armatur klare til å plugges i

https://www.dancovershop.com/no/products/led-armaturer.aspx

De industrielle LED-armaturene er ferdigmonterte og oppkoblet. Alt du trenger å gjøre er å henge opp armaturene i taket og plugge i stikkontakten. LED-armaturene er perfekte både til midlertidige lagringsfasiliteter og til permanente bygninger. Bruk de moderne armaturene til lagerteltet, garasjeteltet, verkstedet, stallen, besøksteltet og mange andre steder. Det å ha et ordentlig lys på innsiden av teltet, lageret og andre steder, vil til enhver tid gjøre det sikkert å oppholde seg på innsiden og i tillegg får du god oversikt. Ettersom armaturene er i LED, holdes strømforbruket til et minimum. Du trenger ikke bruke tid og penger på å installere armaturene, du plugger de bare i en vanlig stikkontakt. Vær oppmerksom på at det følger med et adapter til bruk i Storbritannia og Irland.

LED-armaturer for å spare tid og strøm

De ferdigmonterte LED-armaturene til industrielle lagringsløsninger er enkle å installere. Heng armaturene i taket og bare plugg i stikkontakten, enkelt og greit. Det er 3 m ledning mellom hvert armatur og 10 m tilkoblingskabel med et støpsel. Sikkerhetsklassifiseringen IP65 gjør det mulig å bruke belysningen nesten overalt, selv i områder med mye støv, fuktighet og kaldt vær. Armaturene er laget for å fungere mellom – 20⁰ C og 40⁰ C. Armaturene har solide metallklips, det gjør lukkingen holdbar og tett, det samme gjelder festebrakettene som gjør de enkle å henge fra rammen i en telthall eller tilsvarende. LED-armaturene har lavt strømforbruk, den innbygde lyskilden i LED, som ikke er utskiftbar, gir 50 000 timer med lys. Det å ha lys på innsiden av lagerteltet og andre steder gir en god oversikt, det er også en sikkerhetsfaktor når du beveger det rundt i rommet.

LED-armaturer til det store utvalget av solide lagringsløsninger

Vi har et stort utvalg av lagringsløsninger i høy kvalitet til både bedrifts- og privatkunder. Kraftige og holdbare lagringstelt, telthaller, båttelt, garasjetelt og mye annet. Alle lagringsløsningene er solide, holdbare og de gir mye lagringsplass til alle slags kjøretøy, båter, materialer, produkter og alt annet. Uansett hva slags lagringsløsning du har, det vil utgjøre en stor forskjell å ha en effektiv lyskilde inne i teltet. Med LED-armaturene, gjerne koblet to, tre eller fire sammen, kan du bruke lagerfasiliteten når som helst uten å være avhengig av dagslys eller en lommelykt. Se alle armaturene her:
https://www.dancovershop.com/no/products/led-armaturer.aspx

Share

%d bloggers like this: