Sikkerhetsutstyr til partytelt og quick-up telt fra Dancover

https://www.dancovershop.com/no/products/sikkerhetsutstyr.aspx

Sikkerhetsutstyr spiller alltid en viktig rolle når du skal bruke store telt. Enten du arrangerer en fest eller et annet event innvendig eller rundt et partytelt eller quick-up telt, spiller sikkerheten en sentral rolle. Heldigvis kan du sikre partyteltet eller quick-up teltet ved å bruke noe av sikkerhetsutstyret fra Dancover, som er en del av det store utvalget av partytelt og alt annet. Ved å følge noen enkle sikkerhetsregler, kan du gjøre festen eller arrangementet vellykket uten å bekymre deg for ulykker på grunn av uforutsette værforhold eller andre ting. Les sikkerhetsrådene våre før du setter opp partyteltet eller quick-up teltet.

Forskjellig sikkerhetsutstyr til alle slags arrangementer

Sikkerhetsutstyret dekker safetypacks, stormstropper, jordspyd, vektskiver, sandsekker og andre artikler laget for å sikre partyteltet, quick-up teltet og andre lette konstruksjoner som brukes til fester, arrangementer og lagring. Til noen telt kan en bunnramme forbedre blant annet stabiliteten på konstruksjonen. Noe du bør vurdere når du bruker et partytelt eller quick-up telt, er forholdet mellom vekt og overflate. Selv om de ulike teltene er kraftige og stabile, er det mye overflate sammenlignet med totalvekten av de ulike konstruksjonene. Skulle det med andre ord blåse mye, kan partyteltet eller quick-up teltet velte, fly av gårde og forårsake mye skade og kanskje også personskade. Selv de store partyteltene som er tunge og stabile, kan lett veltes overende og flyttes hvis vinden er sterk nok. Ved å bruke noe av sikkerhetsutstyret, slik som de effektive safetypack-ene, kan du sørge for at arrangementet går greit uten ulykker forårsaket av flygende partytelt – vi anbefaler at du bruker noe av sikkerhetsutstyret for å være på den sikre siden.

Sikkerhetsutstyr inkluderer safetypacks og mye annet

En viktig del av sikkerhetsutstyret er de kraftige og effektive safetypacks. Pakkene består av stormstropper og jordspyd for å sikre de fleste av de ulike partyteltene og andre typer telt. Safetypacks er også perfekte til forskjellige lagertelt og garasjetelt. Samme hva slags event du arrangerer, kan et stort og elegant partytelt være en god løsning for å få ekstra plass. Partyteltene er laget for å beskytte mot regnet, solen og selv kaldt vær hvis du setter inn et varmeapparat eller to inne i partyteltet. Igjen, vi må fremheve at sikkerhet spiller en viktig rolle når det gjelder partytelt. Bruker du noe av sikkerhetsutstyret, er det lett å sikre partyteltet med f.eks. stormstropper og jordspyd. Det samme gjelder lagertelt og ikke minst de lette FleXtents® quick-up teltene, som også kan sikres med stormstropper og jordspyd. For de sistnevnte teltene, kan vektskiver og sandsekker av og til være en mer fleksibel løsning. Les sikkerhetsveiledningen før du setter opp et partytelt, quick-up telt eller lagertelt! I tilfelle du ikke velger å sikre partyteltet, og det skulle skje en ulykke, vil blant annet ikke forsikringsselskapet dekke skadene! Du kan lese mer og bestille sikkerhetsutstyret her: https://www.dancovershop.com/no/products/sikkerhetsutstyr.aspx

Share

%d bloggers like this: