Bord- og benkesett i robust og slitesterk furu og stål

https://www.dancovershop.com/no/products/bord-og-benkesett.aspx

De klassiske bord- og benkesettene er perfekte for nesten alle arrangementer eller fester. Mange husker gjerne de ikoniske bord- og benkesettene som noe fra en oktoberfest i Tyskland. Du kan utvilsomt se disse populære bord- og benkesettene på oktoberfester over hele verden, men bordene og benkene kan brukes til så mye mer. Du kan bruke de solide og fleksible bord- og benkesettene til de fleste typer fester og arrangementer, både inne og ute. Når gjestene sitter ved en bord- og benkesett, vil de ha det fantastisk med å sitte tett sammen med de andre gjestene, noe som skaper en unik følelse av samvær. Det gjelder alle slags arrangementer – barnebursdager, arrangementer i fotballklubben, profesjonelle arrangementer og forskjellige andre arrangementer, for eksempel en gate- eller hagefest med naboene.

Robuste 28 mm bord- og benkesett i svartlakkert treverk

De populære bord- og benkesettene er solide og praktiske. Bena på bordene og benkene kan sammenfoldes helt, så settene tar bare opp begrenset plass når de ikke er i bruk. Hvis du må håndtere mange bord- og benkesett, anbefaler vi at du bestiller en av våre bordtraller til enkel transport og oppbevaring. Settene er enkle å sette opp på null komma niks, når du skal gjøre deg klar for gjestene. Du kan bord- og benkesett i forskjellige størrelser, og de har alle sammenleggbare ben. Du kan bruke de solide bord- og benkesettene inne og ute som du vil, men du må legge merke til at noen av de svartlakkerte bord- og benkesettene må behandles med forsiktighet når det gjelder sol og vann.

Bord- og benkesett, skaper den perfekte stemningen til festen eller arrangementet

Hvis du noen gang har vært på et arrangement der du satt ved et av disse ikoniske bord- og benkesettene, kjenner du den gode følelsen av samhold og sosialt samvær. Denne følelsen er flott uansett anledning – en bursdag, gatefest, en grillkveld med familien og mange andre arrangementer. Du kommer rett og slett litt nærmere de andre gjestene enn om alle siter på hver sin stol. Det er derfor gjester som sitter ved bord- og benkesettene ofte har det  veldig hyggelig og festlig på de fleste fester og arrangementer. Ettersom du kan bruke de populære bord- og benkesettene både inne og ute, kan du bruke disse funksjonelle bordene og benkene på de fleste arrangementer. Du kan bruke bordet bare med engangsservise eller dekke på og dekorere med en elegant duk. Du kan se alle de ulike bord- og benkesettene her: https://www.dancovershop.com/no/products/bord-og-benkesett.aspx

Share

%d bloggers like this: