Terrassetak fra CostLifeStyle til elegant komfort

https://www.dancovershop.com/no/products/terrasse-markiser.aspx

Det å ha et lett og elegant terrassetak over terrassen skaper et unikt sted rett på utsiden av huset, der du kan tilbringe endeløse timer godt beskyttet fra for mye sol og regn. Bruk det elegante terrassetaket fra CosyLifeStyle både om dagen og om kvelden. Kort fortalt, et terrassetak vil utvide huset ved å gi ekstra plass der du kan ha det hyggelig på egenhånd eller sammen med familie og venner. Med et spisebordsett eller noen komfortable loungemøbler, kan du tilbringe mye tid ute uten å måtte bekymre deg for mye om været. I tilfelle det blir for kaldt, bare bestill en eller flere av de effektive terrassevarmerne.

Terrassetak i kraftige og holdbare materialer som veier lite

Vi har et stort utvalg av terrassetak i høy kvalitet med tak i glass eller polykarbonat, avhengig av hva du foretrekker. Rammen på terrassetaket er i vedlikeholdsfri aluminium. Med et tak i klart 8 mm glass, får du et herlig lys på terrassen, som kommer til å se elegant og romslig ut. I tillegg, har et glasstak et luksuriøst preg. En annen mulighet er de elegante terrassetakene i gjør-det-selv-varianten, laget i vedlikeholdsfritt aluminium med et klart tak i 10 mm polykarbonat. Alle de forskjellige terrassetakene i denne serien er produsert i Europa av kvalitetsprodukter, for at du skal kunne nyte de i mange år fremover.

Terrassetak som et prefabrikert monteringssett

Vi leverer det nye terrassetaket som et prefabrikert monteringssett. Grunnet det smarte festesystemet, er terrassetaket veldig lett å montere. Terrassetaket har en avrundet takrenne og søyler, som gir det et elegant og tidløst utseende. Søylene har gulvfester, slik at du kan feste terrassetaket rett i fundamentet. I tillegg har DIY (gjør-det-selv) terrassetakene et integrert dreneringssystem, slik at regnvannet ledes bort gjennom en åpning i søylen. Det gjennomsiktige taket i 10 mm polykarbonat sørger for godt med lys på terrassen. Dancover har et stort utvalg av terrassetak i høy kvalitet i tillegg til terrassevarmere, varme pledd, belysning og annet for å gjøre terrasseopplevelsen enda bedre! Se utvalget av elegante terrassetak her: https://www.dancovershop.com/no/products/terrasse-markiser.aspx

Share

%d bloggers like this: