Et basseng gjør ganske enkelt sommeren mye bedre!

https://www.dancovershop.com/no/products/basseng.aspx

Det å ha et basseng i hagen, på sommerhuset eller hytta er det herligste som finnes både for barn og voksne. Forestill deg en varm sommerdag når du kan gå rett ut i hagen og kjøle deg ned i et forfriskende basseng. Du kan velge å ha et nedgravd basseng eller en av de frittstående bassengene. Av og til omtales sistnevnte som et basseng som står på bakken. Uansett hva du velger, det er mye moro med et basseng. Dancover har basseng i ulike størrelser så du kan velge bassenget som passer dine behov avhengig av antallet familiemedlemmer, hvor stor hagen er og hvor gamle barna er. Med et basseng fra Dancover, er du garantert å få et holdbart basseng i kvalitetsmaterialer og god funksjonalitet.

Bassengpakker med alt du trenger for å komme i gang

De ulike bassengpakkene eller bassengsettene inneholder alt du trenger for å komme i gang – unntatt vann! Foretrekker du et nedgravd basseng må du forvente litt mer arbeid. Ingen tvil, det kommer til å ta seg fantastisk ut og mer diskret enn de frittstående bassengene. De frittstående bassengene derimot, kan gjøre litt mer ut av seg i hagen, men fyll det opp med glade barn og voksne som hygger seg i solen, det blir noe ganske flott å forestille seg.

Vi har gjort vedlikeholdet av bassenget enkelt!

Alle vil til enhver tid ha et bassenget med rent og innbydende vann. For å sørge for at du har det, trenger du et bassengfilter, en skimmer, kanskje en bassengrobot og litt utstyr for å teste vannet regelmessig. Løv og støv ender opp i bassenget, skimmeren fjerner det som befinner seg på overflaten og bassengroboten tar hånd om det som ligger på bunnen og sidene. Du kan glemme det å bruke tung sand til bassengfilteret. En pose med 350 g filterballer kan erstatte 25 kg sand til filteret. Med de nye filterballene, får du mer enn 20 ganger større filteroverflate sammenlignet med sand. Dette vil stoppe partiklene i vannet ned til 10 mikrometer, der sand bare kan ta partikler ned til 40-50 mikrometer.

Basseng til hele familien kommer til å bli en stor suksess

Når du ønsker å bestille et basseng til hagen, husk at det er lett å være flere i et stort basseng, men det vil være vanskelig eller trangt å være mange i et lite basseng. Uansett hva du foretrekker, vi kan hjelpe deg med å finne de tingene du trenger til det nye bassenget. Har du spørsmål om noen av alle bassengpakkene eller tilbehøret, ring oss gjerne eller send en e-post. Vi hjelper deg med å finne det tilbehøret du trenger for å ha den beste opplevelsen i bassenget hver gang!

Finn bassenget du ønsker deg her: https://www.dancovershop.com/uk/products/pools.aspx

Share

%d bloggers like this: