Pergolapaviljonger med integrerte takplater for den perfekte skyggen

https://www.dancovershop.com/no/products/pergola-paviljonger.aspx

Det å ha en moderne, elegant og funksjonell pergolapaviljong laget av kraftige og vedlikeholdsfrie materialer hever levestandarden noen hakk. Den imponerende konstruksjonen i pulverlakkert aluminium med integrerte takplater sørger for skygge og tak over hodet, det kan også åpnes for å slippe solen inn når du er i humør for det. De nye, moderne pergolapaviljongene med bevegelige takplater tilfører stil og komfort overalt der de plasseres – på terrassen, ved siden av et basseng eller et annet sted der du ønsker å slappe av og nyte utelivet til det ytterste.

Pergolapaviljonger i klassiske farger og med god funksjonalitet

De elegante og solide pergolapaviljongene er laget av holdbare og vanntette materialer som pulverlakkert aluminium, så du slipper å bekymre deg for rust, råte eller malingsflass. Du betjener de innovative og bevegelige takplatene med ett eller to håndtak, avhengig av størrelsen på pergolaen. I løpet av sekunder kan du lukke eller åpne taket på pergolaen og nyte skygge eller solskinn, avhengig av været og humøret. På grunn av det bevegelige taket, kan du også bruke taket når det regner litt, siden taket beskytter deg. Som en annen elegant detalj, vannet ledes bort gjennom den integrerte takrennen.

Enda flere moderne pergolapaviljonger å velge mellom

Dancovershop.com har vi et stort utvalg av hagepaviljonger i høy kvalitet, inkludert alle pergolapaviljongene. Besøk butikken og finn det designet og størrelsen du ønsker, og få den sendt rett hjem. Vi lover at du kommer til å elske å ha den spesielle plassen i hagen eller andre steder med en behagelig skygge når du kan tilbringe timevis med bare å slappe av eller nyte livet sammen med venner og familie. Vi har de fleste typer hagepaviljonger, fra de klassiske paviljongene med gardiner og et tak laget av polykarbonat eller metall, til de moderne og minimalistiske pergolapaviljongene i ulike farger og størrelser.

Sideveggskjermer til pergolapaviljongen i San Pablo -serien

Til de moderne pergolapaviljongene i San Pablo -serien, har vi kraftige og lette sideveggskjermer. (Vær oppmerksom på at du må bestille sideveggene separat, de er ikke inkludert). Du kan bestille sidevegger til én, to eller alle fire sidene av San Pablo-paviljongen etter behov. Det går raskt og uanstrengt å åpne eller lukke sideveggskjermene. Den holdbare 430 g/m2 Sunshine-tekstilen gir ly mot vind og skygge for solen. Når de er rullet opp blir de skjult øverst i paviljongen. Ring oss gjerne hvis du har spørsmål om pergolapaviljongene eller noen av de andre typene hagepaviljonger. Se flere pergolapaviljonger her:
https://www.dancovershop.com/no/products/pergola-paviljonger.aspx

Share

%d bloggers like this: