Quick-up telt i friske farger FleXtents® PRO og Xtreme Vintage

https://www.dancovershop.com/no/products/flextents-extreme.aspx

Du kan få FleXtents® quick-up telt i over 1800 forskjellige kombinasjoner, noe som gjør det til det mest allsidige quick-up teltet på markedet. Du kan ha mange farger avhengig av hva du skal bruke quick-up teltet til, en privat hagefest, et profesjonelt arrangement som en messe eller tilsvarende, eller kanskje i forbindelse med arbeid eller til nødhjelp og nødsituasjoner – FleXtents ® quick-up telt kan du få til nesten alle anledninger eller formål. Du kan også ha vakre og funksjonelle quick-up telt i rosa og lilla!

FleXtents® -seriene PRO og Xtreme Vintage til spesielle arrangementer

Vi vet at fargene rosa og lilla kanskje ikke er “the new black”, men et nytt quick-up telt i hvitt eller svart er kanskje ikke det riktige valget til alle arrangementer. Forestill deg å ha et rosa eller lilla quick-up telt til den neste festen, et event eller på den kommende messen eller markedet. Kanskje du bare liker disse fantastiske og friske fargene, kanskje ligner de på bedriftslogoen eller saken du jobber med – som Pink Aid, Go Purple eller lignende viktige saker og organisasjoner. Uansett årsak, vil en av disse vakre quick-up teltene i FleXtents® -seriene PRO eller Xtreme Vintage, skape en forbløffende setting for de fleste arrangementer. De synes godt på avstand, og det blir en spesiell atmosfære inne i teltet på dagtid på grunn av teltdukfargen. NB! Du kan også kjøpe ulike FleXtents® Vintage i klassisk hvitt!

Quick-up telt i serien PRO og Xtreme Vintage

Med et FleXtents® quick-up telt i seriene Xtreme eller PRO, har du et profesjonelt quick-up telt av best mulig kvalitet. Du får et elegant quick-up telt med høy funksjonalitet i profesjonell og slitesterk kvalitet. Visste du at vi har spesialisert oss på digitalt trykk på quick-up teltene? Det betyr at du kan kjøpe FleXtents ® Vintage i rosa eller lilla med logo og mye annet trykket på duken. Snakk om solid profilering…

Rosa og lilla Vintage FleXtents®  

Det eksklusive teltet FleXtents® Vintage, kan godt være det kraftigeste og mest holdbare quick-up teltet på markedet, og samtidig er det ekstremt enkelt å sette opp, enkelt å transportere og enkelt å oppbevare i den solide transportbagen. Den kraftige aluminiumsrammen er laget av 50 mm kraftige sekskantrør for maksimal styrke og holdbarhet, og duken er laget av polyester av høy kvalitet med kraftig PVC-belegg. Takduken er vanntett, UV-bestandig, flekkbestandig og kan vaskes! Se de vakre rosa og lilla Vintage quick-up teltene, og mange andre quick-up telt her: https://www.dancovershop.com/no/products/flextents-extreme.aspx

Share

%d bloggers like this: