Vedskur til elegant lagring av veden

https://www.dancovershop.com/no/products/vedskjul.aspx

Har du vedovn eller en peis? Da virker det rimelig fornuftig å ha et vedskur. Størrelsen på vedskuret er avhengig av hvor mye ved du bruker i løpet av vinteren. Mange trenger kanskje en bod eller tilsvarende til veden, av og til er det ikke alle som trenger så mye plass til ved. Du kan også legge veden f.eks. i carporten, men der vil veden gjerne ta plassen til noe annet. Det å ha et elegant vedskur fra Dancover i lett metall gjør det mulig å oppbevare veden nesten overalt. Det elegante, holdbare og vedlikeholdsfrie vedskuret er enkelt å montere og vil skape de perfekte forholdene for å ha veden i nærheten av der den skal brukes.

Holdbare vedskur med de riktige egenskapene

Mange som fremdeles bruker vedovn eller peis til oppvarming om vinteren, men det er også de som bare fyrer opp et par kubber for kosen sin skyld. Det betyr at de trenger et fint sted å oppbevare veden, et vedskur, som ikke nødvendigvis er et sted veden må tørke gjennom sommeren før den er brukbar. Hvis du bestiller ved fra en god leverandør, er veden vanligvis allerede klar til bruk. Hvis du er i tvil, kan du måle fuktigheten, vanninnholdet må ikke være mer enn 16-18 %. Vedskuret er laget for å gjøre det enkelt å stable veden, der kan du oppbevare veden ryddig og fint slik at vedstabelen blir en elegant del av huset og hagen, og ikke bare et lager. Vedskurene fra Arrow og Proshed er laget slik at veden også er beskyttet, det er ventilasjon slik at veden kan tørke, selv når det er vått i været. Hvis du dekker til veden for mye, er det en risiko for at veden vil begynne å råtne. Alt i alt, det er viktig at du bare bruker ren og tørr ved til ovnen og peisen. Det er enkelt og få ren og tørr ved når du bruker en av de elegante vedskurene. Se alle de kraftige og holdbare vedskurene her: https://www.dancovershop.com/no/products/vedskjul.aspx

Vedskur og andre oppbevaringsløsninger til veden

Dancover har et stort utvalg av forskjellige lagringsløsninger som kan brukes når du trenger mye mer plass til f.eks. ved og alt annet, enn det du kan oppbevare på innsiden av et av vedskurene. Carportene og terrassetakene beskytter store mengder ved, eller de rimelige lagerteltene, som er tilgjengelige i mange størrelser. Har du et av de romslige lagerteltene, kan du oppbevare store mengder ved – og ha plass til å sage og kløyve inne i teltet hvis du bestiller et som er stort nok! Til sist, vi har et stort utvalg av presenninger, som også kan brukes til å holde veden tørr. Sørg for at veden kan tørke slik at ikke presenningen holder fuktigheten inne i veden!

Share

%d bloggers like this: