Redskapsboder fra ModularoTM i kraftig og vakker nordisk gran

https://www.dancovershop.com/no/products/redskapsboder-i-tre.aspx

Det å ha en redskapsbod laget av tre i hagen, gir plass og beskyttelse til alle hageredskapene, hagemaskiner og mye annet. Her er det plass til alle de tingene du trenger i hagen eller på terrassen. Den nye serien med solide redskapsboder av tre vil vare i mange år, og gjøre det mye enklere å holde tingene perfekt ryddig. Hos Dancovershop.com, finner du et stort utvalg av redskapsboder eller verktøyboder – i metall eller treverk – og i mange størrelser avhengig av behovet. De solide redskapsbodene av tre fra ModularoTM er tilgjengelig i naturlig treverk, eller i fargene lysegrå eller mørkegrå. Solen, vær og vind generelt, vil påvirke redskapsbodene av naturlig treverk hvis du ikke påfører en form for beskyttelse.

Redskapsbodene fra ModularoTM er solide og holdbare

De nye redskapsbodene er solide og klassiske boder som vil vare i mange år. Bodene er laget av utvalgt nordisk treverk (vanlig gran – picea abies), som har vokst i de kaldere områdene i Europa. Det har gjort treverket sterkt og det vil sørge for at du har en robust og holdbar bod. Selv om du kan kjøpe vedlikeholdsfrie metallboder, er det mange som anser en bod i tre som å være den “ekte” boden med det rette utseendet. Redskapsbodene i tre fra ModularoTM har vinduer og dører med enten herdet glass eller pleksiglass. Døren gir enkelt adkomst til boden, mens vinduet sørger for naturlig lys på innsiden av boden på dagtid. Det vil være til stor hjelp når du trenger å finne ting i boden. De fleste av redskapsbodene i tre har skråtak for å forhindre det blir vannansamling på taket.

ModularoTM -kolleksjonen inneholder også hagepaviljonger og hytter av tre

De solide kvalitetsbodene av tre er en del av den omfattende ModularoTM -kolleksjonen, inkludert paviljonger og hytter av tre i mange design og størrelser. Dancover er en av de ledende europeiske leverandørene av kvalitetsprodukter til hagen, terrassen og mye annet. Vi har et stort utvalg av redskapsboder av tre, hageboder, hagepaviljonger, hytter, verktøyboder, drivhus, quick-up telt og mye annet. Besøk Dancovershop.com og finn ut mer om de elegante og solide redskapsbodene av tre fra ModularoTM. I tilfelle du har spørsmål om ModularoTM -kolleksjonen med redskapsboder i tre, hagepaviljonger og alt annet, kontakt gjerne xpertene våre på telefon, e-post eller chat.

Share

%d bloggers like this: