Blomsterkasse CITYJUNGLE til balkongen eller terrassen

https://www.dancovershop.com/no/products/blomsterkasser.aspx

Når du bor i en by, kan du lengte etter grønne planter og blomster der du bor, eller kanskje du bare vil hygge deg med en overflod av frodige grønne blader og blomster på terrassen. Den moderne og vedlikeholdsfrie blomsterkassen Cityjungle med espalier, vil passe inn nesten hvor som helst, slik at du kan ha alle slags klatreplanter og mye annet på balkongen eller takterrassen. Her kan du glede deg over plantene som klatrer opp espalieret og fylles med blomster eller grønnsaker hele sommeren. Den vedlikeholdsfrie blomsterkassen har plass til 34 liter jord, og har et selvvanningssystem med et reservoar som inneholder opptil 17 liter vann. Selvvanningssystemet gjør det enkelt å stelle plantene så de trives, og du slipper å vanne hver dag. Blomsterkassen Cityjungle, leveres enten med et klar sommerduk eller et transparent vinterduk (du kan bestille en blomsterkasse med både sommer- og vinterduk hvis du ønsker det), slik at du kan starte tidlig på våren og beskytte de nye plantene mot kjølige nattetemperaturer, du kan også bruke sommerduken til å få mer varme inne i blomsterkassen og få plantene til å trives og vokse akkurat som inne i et drivhus.

Forskjellige andre typer blomsterkasser.

I tillegg til blomsterkassen Cityjungle, kan du kjøpe forskjellige andre blomsterkasser, som blomsterkassen i tre med espalier i ubehandlet treverk, en firkantet blomsterkasse i ubehandlet treverk uten espalier og de hvite blomsterkassene med en innvendig blomsterpotte med plass til alle slags planter, blomster og urter. Avslutningsvis kan du også kjøpe et plantetårn med espalier, til klatreplanter som kan passe inn overalt. Uansett hva slags blomsterkasse du foretrekker, vil samtlige bli et perfekt sted for å dyrke planter av mange slag, kanskje du ønsker å ha noen urter rett ved siden grillen på terrassen, kanskje du vil  bruke blomsterkassene som en romdeler på terrassen eller som et skille i hagen. På en takterrasse vil blomsterkassene også kunne bli en grønn vegg eller bare være et tilskudd til innredningen og atmosfæren på terrassen. På balkongen kan du lage en grønn vegg, som gir en herlig blomsterduft eller bare ha frodige grønne blader.

Blomsterkassen Cityjungel med forskjellige overtrekk

Den moderne og elegante blomsterkassen i vedlikeholdsfrie materialer, er laget for å dyrke alle slags planter og urter, spesielt klatreplanter som tomater, agurk, clematis, kaprifol og mange andre. Blomsterkassen leveres med espalier, der plantene kan klatre, slik at de kan vokse seg store og fine. I tillegg vil den klare duken skape perfekte vekstforhold om våren, når plantene trenger litt mer beskyttelse og varme om natten. På varme dager, eller når du trenger å pleie plantene, kan duken åpnes på forsiden med to glidelåser og rulles helt opp, der du kan feste fronten og få tilgang til plantene. Midt på sommeren kan du raskt ta av trekket og oppbevare det til neste vår. Blomsterkassen er laget av vedlikeholdsfrie materialer og tar opp bare ¼ m², slik at den enkelt kan plasseres selv på en liten balkong, eller du kan ha flere kasser på en takhage, en terrasse eller uteplass i en hage. Her kan du se blomsterkassen Cityjungle og våre mange av de andre produktene i det omfattende utvalget av kvalitetsprodukter til hagen, terrassen, balkongen, hagen eller takterrassen: https://www.dancovershop.com/no/products/blomsterkasser.aspx

Share

%d bloggers like this: