En hagepaviljong for å gjøre hagen enda mer spesiell

https://www.dancovershop.com/no/products/hage-paviljonger.aspx

En hagepaviljong skaper en nesten magisk stemning og atmosfære i hagen, enten du setter paviljongen på terrassen eller et sted i hagen. Paviljongene vil også fungere helt fint de fleste andre steder, på stranden, ved innsjøen, på en marina, eller andre plasser du trenger et sted for å få skygge for solen eller et tak over hodet om det kommer en regnskur. Hvis du bestiller en paviljong med gardiner som sidevegger, kan du også gjøre paviljongen enda mer privat og koselig – og du kan få litt beskyttelse mot vinden i tillegg. Du kan også montere myggnetting på mange av hagepaviljongene, slik at du kan nyte dagen eller kvelden uten å bli plaget av flyvende insekter. Det er imponerende hvordan en enkel konstruksjon med et tak og fire søyler kan skape en sånn utrolig følelse av ro og trygghet, og kan brukes til så mange formål.

Ny hagepaviljong med tak av polykarbonat

Vi har et stort utvalg av forskjellige typer hagepaviljonger, alt fra minimalistiske pergolapaviljonger til nye populære paviljonger fra terrassekolleksjonen. De nye paviljongene har et fast tak, laget av solide og holdbare takpaneler i polykarbonat. Taket gir behagelig skygge uten å blokkere helt for lyset, slik at du får et fint lys på innsiden av paviljongen selv når du ønsker å være i skyggen. Rammen er laget av pulverlakkert aluminium, som vil vare i årevis uten at du trenger å bekymre deg for vedlikehold. Bruk paviljongen til en rekke formål –bare til å slappe av, til sosiale sammenkomster, til måltider, lese, en badestamp eller massasjebad, grilling og mye annet. Taket har en ventilasjonsåpning som slipper ut røyk, varme og fuktig luft. Dette er en god funksjonalitet, spesielt når du lukker paviljongen med gardiner som sidevegger på alle de fire sidene.

Den nye hagepaviljongen – stedet å være i sommer

Den nye hagepaviljongen fra terrassekolleksjonen tilfører stil og eleganse i de fleste hager, terrasser eller atrium – og blir raskt det naturlige samlingsstedet for deg og gjestene. Timene vil fly av gårde når dere samles på innsiden og rundt en av disse vakre konstruksjonene. Du kan bruke paviljongen til spisegrupper, behagelige sofagrupper, en grill, et massasjebad eller badestamp. Uansett hva du foretrekker, disse fantastiske paviljongene gir et tak over hodet og gir deg en unik følelse av ro, som bare en paviljong av denne kvaliteten kan gi. Bestill nå og hygge deg i sommer i stor stil. Du kan se alle de populære hagepaviljongene her: https://www.dancovershop.com/no/products/hage-paviljonger.aspx

Share

%d bloggers like this: