Hønsehus eller hønsegård til familiehagen og andre steder

Hønsehus eller hønsegård til familiehagen og andre steder

Det sjarmerende hønsehuset eller hønsegården med luftegård kommer til å ta seg fantastisk ut i hagen, på en hobbygård i utkanten av byen eller langt ute på landet for den saks skyld. Det er plass til 4-6 verpehøner i hønsehuset – som vil sørge for mange ferske, økologiske egg gjennom hele året avhengig av typen høner du har. Vi har sett en økning i interessen med å holde høner sammen med interessen for økologisk mat, hjemmedyrkede råvarer og en sunn livsstil. Foruten det økologiske aspektet, vil du synes det er avslappende å ha kyllinger og høner rundt huset. Har du barn? De vil elske dyrene og kan se på dem og stelle med i mange timer.

Hønsehus eller hønsegård med luftegård og mange fine detaljer

Hønsehuset eller hønsegården med luftegård har en utvendig verpekasse med to separate rom og en metallbelagt møkkaskuffe i tre som gjør rengjøringen enkel. Hønsehuset leveres komplett med trapp, vagler og en skyvedør til ventilasjon. Du må sette sammen hønsehuset selv, men er dere to på jobben, tar det bare et par timer. Du åpner og lukker døren på hønsehuset fra utsiden. Hønsehuset er godt beskyttet mot vær og vind, ettersom taket er heldekket med asfaltbelegg. Hvis du vil ha mer plass til kyllingene og hønene, så har vi en ekstra luftegård på ca. 1×1,5 m. Luftegården har en treramme, en dør og sidene og taket er dekket med galvanisert netting.

Hønsegård og hønsehus som en del av en ny livsstil

Det å ha et hønsehus eller hønsegård er kanskje starten på en ny måte å leve på, med økologiske egg og hjemmedyrkede planter. For å optimalisere produksjonen har vi et stort utvalg av drivhus i mange størrelser, design og materialer. Kombinasjonen med et hønsehus og et drivhus ville være en drøm som går i oppfyllelse for mange moderne familier hvis du har plass til den slags i hagen. Hvis det er første gang du skal holde høner, anbefaler vi at du forbereder deg selv ved å snakke med folk som har prøvd det før eller konsulterer Internett. Det er viktig at du sørger for at de levende dyrene fôres riktig og har plass til å plukke, spise, støvbade og gjøre det høner gjør. Du kommer til å ha fantastisk mye moro med å ha levende høner i hagen – og ferske egg hver morgen.

Se mer om hønsehuset her: https://www.dancovershop.com/no/product/ST161000.aspx

Share

%d bloggers like this: