Pergolapaviljonger til behagelig skygge og elegante stil

https://www.dancovershop.com/no/products/pergola-paviljonger.aspx

Ordet pergola kommer fra italiensk og betyr projeksjon. Opprinnelig var en pergola laget av bjelker som stakk ut fra ytterveggen på et hus og søyler eller stolper som støttet stokkene. Naturligvis er en frittstående pergola fraskilt huset og du kan plassere pergolaen overalt der du ønsker å ha den i hagen. Dancover har et stort utvalg av hagepaviljonger og mange elegante pergolapaviljonger. Som du ser, karakteriseres det flate taket og fire hjørnesøylene de elegante pergolaene. En pergolapaviljong er en elegant og minimalistisk konstruksjon som gir behagelig skygge når taket er lukket. Du kan åpne taket på pergolaen ved å trekke duken til side eller ved å snu platene avhengig av hvilken type pergola du har valgt. Du kan bestille vindtette sidevegger separat til pergolaene i San Pablo -serien, og gjøre det om til en lukket paviljong hvis du foretrekker det.

Moderne og elegante pergolapaviljonger i solide materialer

Det omfattende utvalget med hagepaviljonger inkluderer noen herlige pergolapaviljonger, som kommer til å se fantastiske ut overalt. Pergolaene er en lett og solid konstruksjon med det karakteristiske flate taket lagt av kryssende bjelker, plater eller solid tekstil – eller en kombinasjon. I motsetning til de fleste andre hagepaviljongene er pergolaene en åpen konstruksjon uten sidevegger og gardiner. Visuelt gjør dette pergolaene til en mye lettere konstruksjon, som tar veldig lite av utsikten fra hagen eller tilsvarende. uansett hvilke av de elegante pergolaene du foretrekker, du kommer til å ha et herlig sted å hygge deg i hagen, på terrassen, ved bassenget eller andre steder.

Vedlikeholdsfrie materialer gir deg mer tid til å slappe av

Foruten de populære frittstående pergolaene, har vi et utvalg av solide og holdbare terrassetak. Faktisk er de lette og vedlikeholdsfrie terrassetakene er litt like de originale pergolaene, som har gitt navnet til denne typen hagepaviljonger. Terrassetakene er festet til veggen over terrassen – eller der du trenger behagelig skygge i sammenheng med en bygning eller hagevegg. Med et terrassetak eller en pergola, får du behagelig skygge og kan ha hagemøbler og annet i skygge for solen eller beskyttet mot regnet.

Besøk https://www.dancovershop.com/uk/products/pergola-gazebos.aspx og se alle de ulike pergolapaviljongene og mange andre hagepaviljonger.

Share

%d bloggers like this: