Et drivhus gjør hagelivet enda hyggeligere

https://www.dancovershop.com/no/products/drivhus.aspx

Et drivhus kan gi mye stil og moro til de fleste hager. Et drivhus blir et spesielt sted for å hygge seg med dyrking av alle slags planter. Samtidig får du et sted å slappe av og nyte hagen i nesten all slags vær. Før du bestiller drivhuset, må du finne ut nøyaktig hvor det skal plasseres – finn det rette stedet i hagen. Du må også bestemme deg for hva slags drivhus du foretrekker – og hvilken type drivhus som vil passe inn når det gjelder stilen på huset og alt annet som teller. Du kan kjøpe et drivhus til nesten alle hager, både store og små. Kanskje du har en stor hage der drivhuset vil bli en av mange boder og andre bygninger? Kanskje du har en liten hage der drivhuset vil spille en betydelig og fremtredende rolle. Noen foretrekker å ha drivhuset på terrassen eller nesten som en del av huset. Andre foretrekker å ha drivhuset borte fra huset slik at de kan unnslippe hverdagens tjas og mas.

Et drivhus kan ha flere formål eller funksjoner

Noen drivhus kan bare brukes til å dyrke en overflod av frodige planter. Hvis duken eller vinduene er ugjennomsiktige eller delvis transparente, er det kanskje ikke så mye vits i å sitte inne i drivhuset, ettersom du ikke kan nyte utsikten til hagen på utsiden. De fleste drivhus kan imidlertid brukes til å dyrke alle slags blomster og grønnsaker, og samtidig fungere som et koselig lysthus. Hvis du har plass i hagen, velg alltid et stort drivhus for å sette inn noen komfortable møbler sammen med plantene. Ikke bare er det en fantastisk følelse å være inne i et varmt og fuktig drivhus, men det kan nesten fungere som terapi, ettersom det er lett å slappe av inne i det vakre rommet – spesielt hvis du ikke har med deg telefonen og andre duppedingser.

Bruk drivhuset som en del av livsstilen

Drivhus og orangerier har i århundrer blitt brukt til å dyrke alle slags planter, samt beskytte eksotiske planter og trær i et kaldere klima. Samtidig likte vi å oppholde inne i de vakre bygningene, enten de var en del av et hus eller frittliggende. De siste årene har dyrking av ulike grønnsaker og forskjellig annet, blitt en større del av den økende interessen for en sunnere livsstil. Det er lett å dyrke økologisk mat i drivhuset, da du vet nøyaktig hva du har brukt som gjødsel osv. Med selv det enkleste drivhuset kan du dyrke tomater, agurker, chili, bønner, salat og mye annet. Har du spørsmål før du klarer å bestemme deg for hvilket drivhus du skal kjøpe? Ta gjerne kontakt på telefon, send oss en e-post eller bruk chatten. For inspirasjon, se det store utvalget av mange forskjellige drivhus her: https://www.dancovershop.com/no/products/drivhus.aspx

Share

%d bloggers like this: